Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még csak szelvényt sem kellett feladnia a Fidesz V. számú tagkönyvének birtokosának.

A Fideszes publicista igen csak jól feküdhet Orbán Viktornál Fortuna istennőnél ugyanis “kihúzták a számait” és 40 milliót vihetett haza a Szerencsejáték Zrt-től, azonban nem csak ő az egyetlen szerencsés nyertes:

hvg.hu közérdekű adatigénylése nyomán március 13-án frissített szerződéslistára egyszerre töltötte fel négy hónap – november, december, január és február – adatait a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft., és ebből kiderül, hogy a tavalyi év utolsó két hónapjában mindössze egy-egy kedvezményezettet érdemesítettek támogatásra, idén januárban kilencet, februárban pedig kettőt.

Nettó 8 millió forintot kapott a Dunakeszin működő Városi Sportegyesület. Itt futsalozott 2011-2013 között a most is a városban élő Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A legmagasabb támogatási összeget az 1100ÉV Kft. kapta, amely vállalkozás fő tulajdonosa Bayer Zsolt publicista.

A Szerencsejáték Zrt. januári pénzesőjéből jelentős, 30 milliós összeg jutott a Lovassport Nonprofit Kft.-nek.

40 milliót kapott az Aréna Média Consulting és Sportmarketing Kft. Utóbbi régi jó ismerős a szponzorlistán, hiszen például tavaly augusztusban is kapott már 30 milliót. A cég tulajdonosa Rózsa István.

Másoknak is jutott pénz, például 6 milliót ítéltek meg a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, 5 milliót a Magyar Tehetségkutató és Fejlesztő Egyesületnek, 5 milliót a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekarnak és 9,5 milliót a Peter Cerny Alapítványnak a beteg koraszülöttek gyógyításáért.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...