Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még csak szelvényt sem kellett feladnia a Fidesz V. számú tagkönyvének birtokosának.

A Fideszes publicista igen csak jól feküdhet Orbán Viktornál Fortuna istennőnél ugyanis „kihúzták a számait” és 40 milliót vihetett haza a Szerencsejáték Zrt-től, azonban nem csak ő az egyetlen szerencsés nyertes:

hvg.hu közérdekű adatigénylése nyomán március 13-án frissített szerződéslistára egyszerre töltötte fel négy hónap – november, december, január és február – adatait a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft., és ebből kiderül, hogy a tavalyi év utolsó két hónapjában mindössze egy-egy kedvezményezettet érdemesítettek támogatásra, idén januárban kilencet, februárban pedig kettőt.

Nettó 8 millió forintot kapott a Dunakeszin működő Városi Sportegyesület. Itt futsalozott 2011-2013 között a most is a városban élő Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A legmagasabb támogatási összeget az 1100ÉV Kft. kapta, amely vállalkozás fő tulajdonosa Bayer Zsolt publicista.

A Szerencsejáték Zrt. januári pénzesőjéből jelentős, 30 milliós összeg jutott a Lovassport Nonprofit Kft.-nek.

40 milliót kapott az Aréna Média Consulting és Sportmarketing Kft. Utóbbi régi jó ismerős a szponzorlistán, hiszen például tavaly augusztusban is kapott már 30 milliót. A cég tulajdonosa Rózsa István.

Másoknak is jutott pénz, például 6 milliót ítéltek meg a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, 5 milliót a Magyar Tehetségkutató és Fejlesztő Egyesületnek, 5 milliót a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekarnak és 9,5 milliót a Peter Cerny Alapítványnak a beteg koraszülöttek gyógyításáért.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...