Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK parlamenti képviselői kívánták emghallgatni a rendőrminisztert, aki elmenekültr a felelősségre vonás elől.

Meghívtuk Pintér Sándort a Népjóléti Bizottság következő ülésére, hogy számoljon be arról, mit próbálnak tenni az egészségügy javításáért.

Adjon számot a saját felelősségéről is, miután soha nem látott katasztrófahelyzet alakult ki Magyarországon az egészségügyben, a rendőrfőnökből lett egészségügyért felelős miniszter pedig egy szót sem szólt eddig a kialakult helyzetről

– írták közleményükben Gy. Németh Erzsébet és Varga Zoltán a DK parlamenti politikusai.

A belügyminiszter a többi fideszes képviselővel együtt megfutamodott, cinikus válaszával – miszerint esetleg év végén eljön az ülésre – csak tovább fokozta a helyzet súlyosságát.

A Demokratikus Koalíció szerint a világ szégyene, hogy Pintér Sándor és a fideszes képviselők nem hajlandóak elmenni a Bizottság ülésére, ami azt jelenti: vagy gyávák, vagy ennyire nem érdekli őket a magyarok egészsége.

Nincs még egy olyan ország Európában, ahol egy rendőrtábornok felel az egészségügyért, vagy ahol egy miniszter megúszhatná, hogy ennyire tönkreteszi az egészségügyet. A magyaroknak joguk van tudni, meddig játszik még Pintér Sándor az életükkel, meddig kell még rettegniük a kórházba kerüléstől.

Az Árnyékkormány több javaslatot is kidolgozott az egészségügy javítására, ezért az Árnyékkormány az egyetlen remény, hogy minden magyarnak járjon az európai egészségügy.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: