Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik a DK még mindig vonzó az ellenzéki politikusoknak.

Varga Ferenc országgyűlési képviselő is átlép a DK-ba! – jelentette a párt közösségi oldalán.

Varga Ferenc korábbi jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő Dobrev Klára és az Árnyékkormány miskolci rendezvényén, a színpadon jelentette be, hogy csatlakozik a DK-hoz.

A bejelentésből Varga Ferenc politikai és szakmai tapasztalatai, valamint eredményei mellett az is kiderül, hogy a jövőben az Árnyékkormány nemzetiségi önkormányzatokért felelős kormánybiztosaként fog dolgozni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli Varga Ferenc csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy újabb politikus kötelezte el magát mellettünk azért, mert úgy látja, hogy az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból és európai jólétben élhessünk.

Varga Ferencnek mind a képviselői munkához, mind az Árnyékkormánnyal kapcsolatos feladataihoz sok sikert kívánunk! – írja a DK.

A tavalyi választáson a Jobbik roma jelöltjeként induló Varga, aki egyébként a pártnak nem volt tagja, majdnem pontosan egy hónapja jelentette be, hogy kilép a Jobbik frakciójából.

A döntését azzal magyarázta, hogy a Jobbik nem dolgozik a valódi, Fideszen túli alternatíva megteremtésén, ő pedig állítása szerint nem akar tovább várni a csodára, így független képviselőként folytatja a munkát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: