Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miközben összeesküvés-elméletekkel szórakoztatja a megmaradt szavazóit a zöld párt.

Baromi izgalmas az, hogy mire költik azt a kevés forrást az ellenzéki pártok, amelyet egyébként a Fidesz ellen kellene felhasználniuk.

A csupán a facebookon fizetett hírdetésekből ismert Bakos Bernadett – aki amúgy parlamenti képviselő, mégis a temérdek hirdetés ellenére csupán 2200 követővel rendelkezik a facebookon – újra megmutatta miről kell szólnia az ellenzéki politizálásnak és a Fidesz helyett Budapest ellenzéki főpolgármesterét támadja.

Bakos Bernadett | LMP
Kép forrása: facebook

Mint fogalmaz: Győzött az autóslobbi a pesti alsó rakpart ügyében. A mikropárt képviselője egyébként azt nehezményezi elmodnása szerint, hogy Erő Zoltán, Budapest főépítészének nyilatkozata alapján a Fővárosi Önkormányzat a hétvégék és ünnepnapok mellett csak a nyári esti órákban tiltaná ki az autókat a pesti alsó rakpartról.

Szerinte ez szöges ellentétben áll a Főváros korábbi ígéretével és a zöld célokkal. Az LMP felhívja Karácsony Gergely figyelmét, hogy klímavészhelyzet van és elvárja az ennek megfelelő bátor, zöld lépéseket.

Persze az egy nagyszerű kérdés, hogy mi az isten nyilát lehetne kezdeni egy leaszfaltozott rakparton – ebben nekünk is vitánk van a főpolgármesterrel, hogy mennyire értelmes dolog is lezárni a rakpartot a forgalom elől, akkor, amikor folyamatos forgalmi káosz van a fővárosban – azonban két dolog egészen bizonyos:

  • Az ellenzéki pártok vitáit bizonyosan nem a facebookon kellene lefolytatni, hanem zárt ajtók mögött
  • Biztosan nem fizetett hirdetésben kellene támadni Budapest főpolgármesterét, ugyanis azt a kevés forrást, ami az ellenzék rendelkezésére áll, azt az Orbán-rendszer megdöntésére kellene használni

Beszédes, hogy saját kommentelői szedték darabokra a fiatal facebook-huszár képviselőnőt:

A rakpart forgalmát, hová terelné az LMP? Erről valahogy mélyen hallgatnak. A menjenek tömegközlekedéssel nem opció, sem a kerékpár. Várom a választ.

Lassan a kutyapártnak több farka van, mint ahány tagja az LMP-nek. Szánalmas a vergődés, Berni!

Mondjuk kezd nevetségessé válni, ahogyan a bolhányi LMP folyamatosan igyekszik beszólogatni az amúgy tök zöld főpolgármesternek. Miközben az LMP-nek nincs polgármestere, de még alpolgármestere sem sok, és gőze sincs arról, hogyan kell egy várost vezetni.

Azért jó most Fidesznek lenni, mert az ellenzék el van azzal foglalva, hogy egymást szívassa…

remélem jövő tavaszig végleg megszűntök, ti álellenzéki fidess csicskák, lásd akkugyárak népszavazási kérdése!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: