Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyszerüen zseniális minden pillanata!

Csak úgy pislogott Kövér László és a 133 legbátrabb ember, amikor az MSZP parlamenti képviselője szabály szerint leiskolázta a Tisztelt Házat.

Ugyanis a mai napon MSZP nagyágyúja Hiller István egyetlen parlamenti felszólalással totális bohócot csinált a teljes Fidesz frakcióból és a kormánypártok politizálásából.

Felsózlalását az MSZP-s politikus úgy kezdte: “Hát ismét eljött a főispánok kora és hát lépést kell tartani a korral, úgyhogy felszólalásomat én is eképpen teszem meg:

Majd hozzászólását Latin nyelven kezdte meg. Mint foglamazott, akik eljutottak középszintre tudhatják, hogy a Magyar Királyi Országgyűlés hivatalos nyelve a latin és az Ispánok visszatérésével úgy tűnik ismét szükségessé vált a latin nyelv ismerete a Tisztelt Házban.

Szerinte azonban nem szabadna itt megállni, hiszen annyi lehetőséget tartogat a visszatérő feudalizmus:

Az állattartással kapcsolatos vagyonügyek – vagyis a vadludak kérdését – mely egy bizonyos Ludas Mátyás és Döbrögi uram között bontakozott ki az elmúlt években rossz megítéléssel került a köztudatban szükséges lenne orvosolnia az újonnan felálló hivataloknak.

Sajnos hosszú időn keresztül kettős mércével mértek ebben az ügyben akárcsak Brüsszel, hiszen nem vették figyelemben a konfliktusban a testtömeg különbséget, hiszen futás közben jogtalan előnyhöz juttatta Ludas Mátyást. Hiller szerint ezt a területért felelős főispánnak kellene rendeznie.

A kormány válaszadóját végül felszólította, hogy latinul reagáljon az itt elhangozttakra


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: