Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja megcáfolhatatlan bizonyítékott alált arra, hogy Orbán és propagandája folyamatosan hazudik a magyar embereknek.

A kormányzati propaganda egy ideje már sulykolja az emberek fejébe, hogy a szankcióknak köszönhetjük a történelmi drágulást, nekik semmi közük hozzá, mossák kezeiket.

Mégis, újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő, hogy ebből semmi sem igaz: ezúttal Németországban esett vissza a háború előtti szintre a benzin ára.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktornak azonnal be kell fejeznie az emberek hülyének nézését, és végre tennie kéne valamit az orbáni infláció megfékezésére.

Sehol máshol nem drágultak annyira az élelmiszer- és a benzinárak Európában, mint nálunk, ez pedig csak azt jelentheti, hogy nem a háború, nem a szankciók, kizárólag Orbán Viktor a felelős a megfizethetetlen árakért.

Az Árnyékkormány szerint, ha a kormány nem nyerészkedne a benzinre rakott jövedéki adó és az Európa-rekorder áfán, akkor adócsökkentéssel garantálni lehetne a literenként 500 forint alatti üzemanyagárakat.

 Ezért mára az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, hogy újra megfizethető legyen a tankolás.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...