Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sajtótájékoztatót tartott Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció politikusa, az árnyékkormány szóvivője a párt közösségi oldalán.

Mint fogalamzott, felfalja a fizetéseket a gyorsuló orbáni infláció, így egyre távolabb kerülünk az európai jóléttől

Hiába nőttek papíron az átlagkeresetek a KSH adatai szerint, a száguldó orbáni infláció viszont tovább gyorsul.

Idén januárra 25,7 százalékra nőtt az általános drágulás mértéke, ezen belül pedig az élelmiszerek ára még brutálisabb mértékben, 44 százalékkal emelkedett, ami a legnagyobb élelmiszerinfláció Európában.

Az Árnyékkormány szerint az Európa-rekorder orbáni infláció gyorsulása felfalja a magyar emberek fizetését.

Papíron hiába emelkednek a keresetek, ha az Orbán-kormány nem képes megfékezni a történelmi mértékű élelmiszerdrágulást, nem akarja megszüntetni a hétszeres rezsiemelést, vagyis semmit sem tesz a magyar embereket sújtó megélhetési válság ellen.

Így pedig Orbán Viktor egyre távolabb visz minket az európai jóléttől. Csak az európai uniós pénzek hazahozatala, a magyar gazdaságba vetett bizalom visszaszerzése és az euróbevezetés céldátumának kijelölése állíthatja meg az orbáni inflációt.

Mára az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból és európai jólétben élhessünk, beteljesítve a magyarok ezeréves álmát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...