Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sajtótájékoztatót tartott Kálmán Olga a Demokratikus Koalíció politikusa, az árnyékkormány szóvivője a párt közösségi oldalán.

Mint fogalamzott, felfalja a fizetéseket a gyorsuló orbáni infláció, így egyre távolabb kerülünk az európai jóléttől

Hiába nőttek papíron az átlagkeresetek a KSH adatai szerint, a száguldó orbáni infláció viszont tovább gyorsul.

Idén januárra 25,7 százalékra nőtt az általános drágulás mértéke, ezen belül pedig az élelmiszerek ára még brutálisabb mértékben, 44 százalékkal emelkedett, ami a legnagyobb élelmiszerinfláció Európában.

Az Árnyékkormány szerint az Európa-rekorder orbáni infláció gyorsulása felfalja a magyar emberek fizetését.

Papíron hiába emelkednek a keresetek, ha az Orbán-kormány nem képes megfékezni a történelmi mértékű élelmiszerdrágulást, nem akarja megszüntetni a hétszeres rezsiemelést, vagyis semmit sem tesz a magyar embereket sújtó megélhetési válság ellen.

Így pedig Orbán Viktor egyre távolabb visz minket az európai jóléttől. Csak az európai uniós pénzek hazahozatala, a magyar gazdaságba vetett bizalom visszaszerzése és az euróbevezetés céldátumának kijelölése állíthatja meg az orbáni inflációt.

Mára az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból és európai jólétben élhessünk, beteljesítve a magyarok ezeréves álmát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...