Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az LMP sajnálattal vette tudomásul, hogy a helyi választási bizottság elutasította a debreceni akkumulátorgyár ügyében kezdeményezett helyi népszavazási kezdeményezéseket.

Ugyanakkor ez semmi esetre sem a jövőnk megvédése érdekében folytatott küzdelem vége, legfeljebb egy állomása:

Nekünk továbbra is meggyőződésünk, hogy a leghatékonyabban egy országos népszavazással lehet megakadályozni azt, hogy a Fidesz akkumulátorgyarmattá silányítsa Magyarországot.

Ha országos szinten ki tudjuk mondani, hogy nem kérünk az akkumulátorgyárakból, az megoldás jelenthet a debreceniek, a győriek, a komáromiak, a fótiak problémáira, és végleg megakadályozhatja, hogy az egyik városban megakadályozott építkezés másnap egy másikban induljon el.

Mi tovább folytatjuk a küzdelmet a természeti értékek megóvása érdekében, és biztosak vagyunk benne, hogy végül sikerrel fogunk járni:

azon egyszerű oknál fogva, hogy a Fidesz ebben a kérdésben kisebbségben van a saját álláspontjával, és próbálkozhatnak bármilyen jogi trükközéssel, hatalmi manipulációval, a többség egy idő után utat tör magának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...