Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az LMP sajnálattal vette tudomásul, hogy a helyi választási bizottság elutasította a debreceni akkumulátorgyár ügyében kezdeményezett helyi népszavazási kezdeményezéseket.

Ugyanakkor ez semmi esetre sem a jövőnk megvédése érdekében folytatott küzdelem vége, legfeljebb egy állomása:

Nekünk továbbra is meggyőződésünk, hogy a leghatékonyabban egy országos népszavazással lehet megakadályozni azt, hogy a Fidesz akkumulátorgyarmattá silányítsa Magyarországot.

Ha országos szinten ki tudjuk mondani, hogy nem kérünk az akkumulátorgyárakból, az megoldás jelenthet a debreceniek, a győriek, a komáromiak, a fótiak problémáira, és végleg megakadályozhatja, hogy az egyik városban megakadályozott építkezés másnap egy másikban induljon el.

Mi tovább folytatjuk a küzdelmet a természeti értékek megóvása érdekében, és biztosak vagyunk benne, hogy végül sikerrel fogunk járni:

azon egyszerű oknál fogva, hogy a Fidesz ebben a kérdésben kisebbségben van a saját álláspontjával, és próbálkozhatnak bármilyen jogi trükközéssel, hatalmi manipulációval, a többség egy idő után utat tör magának.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...