Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Március elejére már kemény 35-36 dolgozója lesz a november közepén “Integritás Hatóságnak”.

Az EU-s pénzek megvédésére akakult, EU-s ügyészség helyett létrehozott sóhivatal elnöke szerint addigra talán lesz valami honlapjuk és irodájuk is.

Igaz szerinte még vizsgálóra szükségük lenne, ahogyan azt az elnök a “Korrupcióellenes Munkacsoport” ülésén elmondta.

Igaz, olyan nagy szükségét nem érezhette a vizsgálóknak, mert másnap már fel is hívták a munkára jelentkező, korábban a gigantikus áfacsalást leleplező “zöld dossziés” Horváth Andrást, hogy még csak be se menjen elbeszélgetésre, “mert nem fér az elképzeléseikbe”.

Elutasította Horváth András álláspályázatát az “Integritás Hatóság”. Az EU-Ügyészség látszat pótlékaként létrehozott “korrupcióellenes” hatóság “Vizsgáló” munkakörre írt ki álláspályázatot, de azt válaszolták, hogy a tömeges ÁFA-csalásokat a személyes egzisztenciáját kockáztató ex-NAV ellenőr “nem fér bele az elképzelésükbe”.

Andrással sokat dolgoztunk együtt és tudom, hogy nem sok nála tisztességesebb, precízebb, szakszerűbb, a korrupciót kérlelhetetlenebbül üldöző, motiváltabb embert találhatna az új hatóság.

Ha akarna. Az ő elutasításának csak politikai oka lehetett és “csak” egy újabb bizonyíték arra, hogy a kirakat hatóság nem független a kormánytól.

Igaz , nem is kell ide sok vizsgáló, hiszen Bíró Ferenc már lenyilatkozza, hogy Magyarországon nem nagyobb a korrupció, mint máshol és hogy nem a kormány a korrupt, hanem az emberek…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: