Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP frakcióvezetője Tóth Bertalan úgy néz ki totális háborút indított a Fidesz ellen.

A mai napig nem tisztázott, hogy miért volt szüksége a kormánynak a Vodafone megvásárlására – kezdte a frakcióvezető közösségi oldalán.

Miért született olyan döntés egy gazdasági válságba hajló időszakban, amikor emberek milliói nyögik az eszméletlen inflációt; a recesszió küszöbén; a Pegasus lehallgatási botrány árnyékában; amikor még a költségvetést is kénytelenek voltak újraírni, ráadásul rendelettel, hogy éppen most valósítsák meg a rendszerváltás óta legnagyobb volumenű távközlési tranzakciót?

Majd most kiderült, hogy miközben még a pecsét sem száradt meg a szerződésen, a kormány máris saját kádereit ültette be a Vodafone vezetőségébe, köztük Rogán Antal kabinetfőnökét, Nagy Ádámot, akinek a nevét a Völner-ügy kapcsán ismerhette meg az ország.

Az MSZP hiába kérte a Vodafone megvásárlásáról szóló szerződés kiadását az állami Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt-től, azt megtagadták, ezért adatigénylési pert is indítok. Orbán Viktort ugyanis senki sem hatalmazta fel, hogy úgy bánjon a magyar emberek által befizetett adóval, mintha az az övé lenne.

A mindenkori magyar miniszterelnök feladata az, hogy a közpénzeket a köz érdekében használja fel.

A Fidesz által elszórt milliárdokat a bajba került emberekre kellene költeni!
Amit a távközlési vállalat üzletrészéért az eddigi hírek alapján kifizetett az állam az adófizetők pénzéből, abból futná

  • a pedagógus-béremelésre, tokkal-vonóval, vagy
  • 10 százalékos nyugdíjemelésre, vagy
  • a 2008 (!) óta nem emelt családi pótlék megduplázására, vagy
  • a GYED összegének megháromszorozására, vagy
  • a rászorulóknak nyújtott gyógyszertámogatások duplájára emelésére, vagy
  • családonként 3,5 millió forintos vissza nem térítendő energetikai korszerűsítési támogatásra 100 ezer lakás számára.

Meg kell tudnunk, pontosan hogyan, mennyiért és milyen megfontolás alapján költöttek több százmilliárd forintot az adófizetői pénzekből. Találkozunk a bíróságon!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: