Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vadai Ágnes a Demokratikus Koalíció politikusa vizsgálatot kezdeményez a két miniszter ellen.

A Demokratikus Koalíció közleményben tudatta: Kezdeményezzük, hogy Orbán Viktor azonnal rendelje el Varga Judit és Rogán Antal újbóli nemzetbiztonsági átvilágítását!

Pénteken kezdődött el a súlyos korrupcióval vádolt Völner Pál és Schadl György büntetőeljárása.

Az elmúlt hetekben a bűncselekmény több részlete is kiszivárgott, Varga Judit és Rogán Antal pedig egyre mélyebben belekeveredett a legfelsőbb köröket is érintő botrányba; mégsem gondolták szükségesnek, hogy a sajtó előtt tisztázzák magukat.

A Demokratikus Koalíció kezdeményezi, hogy Orbán Viktor azonnal rendelje el Varga Judit és Rogán Antal újbóli nemzetbiztonsági átvilágítását!

Az újabb és újabb részletek nyilvánosságra kerülésével egyre több jel mutat arra, hogy a két miniszter nyakig benne lehet a botrányban. Völner Pál, a korrupciós hálózat egyik feltételezett feje igazságügyi államtitkárként Varga Judit jobbkeze volt, az igazságügyi miniszter mégsem érzi úgy, hogy meg kellene szólalnia.

Nagy Ádám, Rogán Antal kabinetfőnöke több szállal is köthető Schadl Györgyhöz, az ügyészség mégsem érezte fontosnak beleírni a nevét a vádiratba.

Ha magasrangú vezetők zsarolhatóak, az egész ország veszélyben van:

a Demokratikus Koalíció szerint a magyar embereknek joguk van tudni, mit titkol Varga Judit és Rogán Antal, ezért kezdeményezzük Orbán Viktornál, hogy azonnal rendelje el az újbóli átvilágításukat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...