Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Parlament még el sem fogadta a költségvetést, máris rendelettel módosította azt a kormány.

A Költségvetési Bizottság ülésén pedig a fideszes tagok 5 fontos ellenzéki módosítást leszavaztak.

„Időnként bennem is felmerül, hogy van-e bárminek is értelme a mai magyar ellenzéki politizálásban.

Ugyanakkor azt gondolom, azokat a területeket, amelyekre még lehetőség van, például a parlamenti nyilvánosság, nem szabad föladni” – mondta a Klubrádió műsorában Vajda Zoltán, a Költségvetési Bizottság elnöke.

Vajda Zoltán pici sikerként könyveli el azt, hogy legalább végül behozták a költségvetést a parlament elé, decemberben ugyanis Orbán még arról beszélt, hogy rendeleti úton fogják módosítani a költségvetést.

„Tudom, hogy ez csak egy szépségtapasz, nem vagyok naív. Minden módosítást lesöpörnek majd, és végül a fideszes úthenger azt a költségvetést fogja elfogadni, amit benyújtottak.”

Az idei költségvetést talán valamikor tavaszra fogadják majd el.

„A minapi költségvetési bizottsági ülésen először láttam saját szememmel azt, hogy hogyan működnek vállalhatatlan helyzetben a fideszes kollégák: 5 db, ellenzéki képviselőtársam által benyújtott törvényjavaslat volt, mind igazán fontos témája most hazánknak, és mindet leszavazták”.

Az ellenzéki javaslatok között szerepelt a posták újranyitása, a pedagógusok bérének rendezése, a szociális ágazatban dolgozók és az egészségügyi dolgozók bérének a rendezése. A fideszes tagok mindet leszavazták, így még tárgyalni sem fognak ezekről.

„Hangjukat nem hallottam, semmivel nem érveltek, csak a gombot nyomták” – mondta Vajda Zoltán.

A szocialista politikus emlékeztet telne ezekre a módosításokra például a Vodafone felvásárlásának árából.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...