Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miközben az orbáni propaganda a családok védelméről beszél, a valóságban az Orbán-kormány magára hagyta a magyar embereket.

Az orbáni infláció ugyanis nemcsak a fizetéseket értékteleníti el, hanem a családokat segítő adókedvezményeket és állami támogatásokat is.

A 2008 óta változatlan családi pótlék egykori 12 ezer forintja reálértéken ma már csak 7 ezer forintot ér, a nyugdíj-előtakarékossági számla 100 ezer forintos adókedvezménye pedig csak a felét éri, minden más támogatás pedig legalább az egyharmadát vesztette el az elmúlt 12 év alatt.

Az Árnyékkormány szerint az orbáni infláció elégeti a magyar családoknak járó adókedvezményeket és támogatásokat.

Az Orbán-kormányt hidegen hagyja a magyar emberek megélhetési válsága, mert az Európa-rekorder áfa révén inkább nyerészkednek az orbáni infláción.

Az áremelkedésből származó rendkívüli adóbevételeket nem a családok megvédésére, hanem a milliárdos fideszes elitet hízlaló beruházásokra, valamint környezetpusztító koreai és kínai akkumulátorgyárak támogatására költik.

Az Árnyékkormány szerint az Orbán-kormány és a Fidesz parlamenti többségének alkotmányos kötelessége, hogy gondoskodjon az állami támogatások, a családokat segítő adóvisszatérítések és adókedvezmények értékének megőrzéséről.

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy megfékezzük az orbáni inflációt és a magyar családok végre valódi segítséget kapjanak a megélhetési válságban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...