Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miközben az orbáni propaganda a családok védelméről beszél, a valóságban az Orbán-kormány magára hagyta a magyar embereket.

Az orbáni infláció ugyanis nemcsak a fizetéseket értékteleníti el, hanem a családokat segítő adókedvezményeket és állami támogatásokat is.

A 2008 óta változatlan családi pótlék egykori 12 ezer forintja reálértéken ma már csak 7 ezer forintot ér, a nyugdíj-előtakarékossági számla 100 ezer forintos adókedvezménye pedig csak a felét éri, minden más támogatás pedig legalább az egyharmadát vesztette el az elmúlt 12 év alatt.

Az Árnyékkormány szerint az orbáni infláció elégeti a magyar családoknak járó adókedvezményeket és támogatásokat.

Az Orbán-kormányt hidegen hagyja a magyar emberek megélhetési válsága, mert az Európa-rekorder áfa révén inkább nyerészkednek az orbáni infláción.

Az áremelkedésből származó rendkívüli adóbevételeket nem a családok megvédésére, hanem a milliárdos fideszes elitet hízlaló beruházásokra, valamint környezetpusztító koreai és kínai akkumulátorgyárak támogatására költik.

Az Árnyékkormány szerint az Orbán-kormány és a Fidesz parlamenti többségének alkotmányos kötelessége, hogy gondoskodjon az állami támogatások, a családokat segítő adóvisszatérítések és adókedvezmények értékének megőrzéséről.

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy megfékezzük az orbáni inflációt és a magyar családok végre valódi segítséget kapjanak a megélhetési válságban.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: