Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK választ vár

Drámai mértékben, több mint 23 milliárd forinttal növelte az Orbán-kormány a titkos magyarországi megfigyeléseket végző Nemzetbiztonsági Szakszolgálat költségvetését, amelyet a kiszivárgott hírek szerint rejtélyes műszaki, informatikai fejlesztésekre fognak költeni.

Ez rendkívül aggasztó hír annak fényében, hogy korábban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vásárolta meg és használta a Fidesz célkeresztjébe került újságírók, üzletemberek titkos megfigyelésére a mobiltelefonra telepíthető Pegasus-kémszoftvert.

A Demokratikus Koalíció választ vár arra a kérdésre, hogy a jelenleg Rogán Antal propagandaminiszter irányítása alá tartozó Nemzetbiztonsági Szakszolgálat tervezi-e újabb kémszoftverek megvásárlását, amelyeket a magyar emberek titkos megfigyelésére használhatnak fel.

Pontosan milyen műszaki, informatikai fejlesztések kerülnek 23 milliárd forintba? Ehhez képest mennyibe került az Orbán-kormánynak a Pegasus-kémszoftver megvásárlása?

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy a magyar embereket ne lehessen többé a törvényesség leple alatt lehallgatni és megfigyelni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: