Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK választ vár

Drámai mértékben, több mint 23 milliárd forinttal növelte az Orbán-kormány a titkos magyarországi megfigyeléseket végző Nemzetbiztonsági Szakszolgálat költségvetését, amelyet a kiszivárgott hírek szerint rejtélyes műszaki, informatikai fejlesztésekre fognak költeni.

Ez rendkívül aggasztó hír annak fényében, hogy korábban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat vásárolta meg és használta a Fidesz célkeresztjébe került újságírók, üzletemberek titkos megfigyelésére a mobiltelefonra telepíthető Pegasus-kémszoftvert.

A Demokratikus Koalíció választ vár arra a kérdésre, hogy a jelenleg Rogán Antal propagandaminiszter irányítása alá tartozó Nemzetbiztonsági Szakszolgálat tervezi-e újabb kémszoftverek megvásárlását, amelyeket a magyar emberek titkos megfigyelésére használhatnak fel.

Pontosan milyen műszaki, informatikai fejlesztések kerülnek 23 milliárd forintba? Ehhez képest mennyibe került az Orbán-kormánynak a Pegasus-kémszoftver megvásárlása?

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy a magyar embereket ne lehessen többé a törvényesség leple alatt lehallgatni és megfigyelni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...