Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A KSH friss jelentése szerint az orbáni infláció januárban újabb rekordot döntött: a fogyasztói árindex 25,7%, utoljára ennél magasabb árindexet 1996 februárjában mértek.

Különösen súlyos a helyzet az élelmiszerek esetében, ahol a tojás kivételével valamennyi élelmiszer ára tovább nőtt decemberhez képest.

Ilyen infláció sehol Európában nincs, ennek pedig az az oka, hogy ez valójában orbáni infláció.

Nem a tej, a kenyér vagy a trappista sajt ér többet, mint egy hónapja, hanem az Orbán-kormány kerül egyre többe a magyaroknak.

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor elvesztette az irányítást a magyar gazdaság felett. Az orbáni infláció és a rekordmagas élelmiszerárak oka valójában maga az Orbán-kormány, ezért a drágulás megfékezésének a kormány távozása az alapvető feltétele.

Az Árnyékkormány tudja, hogy mit kell tenni ezután: meg kell erősíteni a forintot, haza kell hozni az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzeket, valamint euróbevezetési céldátumot kell kitűzni.

Felkészültünk a feladatra, hiszen mára az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy magunk mögött hagyjuk az orbáni inflációt és a megélhetési válságot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...