Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lemondott a Pest megyei Göd momentumos polgármestere. A politikus Közösségi oldalán jelentette be döntését. Balogh Csaba a gödi „Fidesz-DK-koalíció” ármánykodásával indokolta meg.

„Leteszem a lantot. Mélységes fájdalommal, de úgy kellett döntenem, nem folytatom tovább polgármesteri pályafutásomat” – jelentette be közösségi oldalán Balogh Csaba, Pest megyei Göd polgármestere.

Mint mondta, nem tud küzdeni a NER helyi és az országos többsége ellen. Feloszlatni nem tudja a testületet, a kormányhivatal pedig ahelyett, hogy törvényességi felügyeletet gyakorolna rajtuk, inkább a kezük alá dolgozik.

„Más már nem tehetek, eltávolodok tőlük, nem viszem el helyettük a balhét”.

A volt polgármester lemondásának indokaként még megnevezte azt is, hogy a DK és a Fidesz együtt működik a településen

A DK és a Fidesz koalíciójának első jele az volt, amikor a Gödi Kommunikációs Nonprofit Kft. élére egy olyan személyt választottak, akinek a bemutatkozáskor az első dolga az volt, hogy bejelentse: ő csak politikai célokat fog végrehajtani, és a dolga az, hogy Balogh Csabát kikészítse.

Ezután a DK és a Fidesz közösen megszavazva egy olyan beszerzést indított el, amivel megakadályozta a nyaralóházak fejlesztését, „azóta is ott lebeg a fejünk felett az a sok millió forint lekötött összeg”. A DK-Fidesz-koalíció – folytatta Balogh – az elmúlt három évben kétszer is felfüggesztette a polgármestert, és olyan lépéseket hoztak, amivel a maradék intézményi kontrollt is megszüntették.

Csakhogy ma reggel közleményben tudatta a DK:

A sajtó egy részében a gödi polgármester lemondása kapcsán megjelent álhírekkel ellentétben évek óta nincs DK-s képviselő a gödi képviselő-testületben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: