Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még délután írtuk meg, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek megint nem sikerült viselkednie nyugaton. Egyszerűen nem tűnt fel, hogy nem a Felcsút futball meccsén van, hanem az Európai Parlamentben.

Az Euronews magyar kiadása tette közzé azt a felvételt amely megmutatja milyen ember is a magyar miniszterelök. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megérkezett az uniós tagállami vezetők csúcstalálkozójára.

Az erről készült felvételen jól látható, hogy az Uniós vezetők tapssal fogadják az ukrán elnököt egyetlen egy kormányfőt leszámítva: Orbán Viktort

Orbán Viktor ezután a fiaskó után próbált szépíteni egy közös fényképpel amelyen az ukrán elnökkel “tárgyalt” a Brüsszeli EU-csúcson. A magyar miniszterelnök erről a közösségi oldalán posztolta ezt, Gyurcsány Ferenc azonban nem hagyta annyiban:

Ugyan! A kormányfő nem a béke, hanem Putyin oldalán áll. Putyin háborús bűnös. Gyilkos. A gyilkossal nem békét kötünk, hanem megbüntetjük

– írta a DK politikusa a kommentben. Orbán Viktor később egy videót is közzétett a helyszínről, amelyben azt üzente, hogy Magyarország továbbra is támogatni fogja Ukrajnát.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: