Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik az ellenzék vagy nem tanult a korábbi hibájából, vagy egy picit mindenkinek elmentek otthonról.

A két domináns ellenzéki párt a DK és a Momentum úgy néz ki komoly csatába indulnak egymás ellen annak eldöntése érdekében, ki vezesse az ellenzéki tábort, miközben csak a Szocialista Párt az, amelyik az acsarkodás helyett a mielőbbi tárgyalások megkezdését sürgeti.

Hát igen  úgy néz ki Orbán ellenzéke nem fogja megúszni a Momentum DK párharcot, miközben az ellenzéki szavazó éppen egy dologra nem kíváncsi, méghozzá erre a dominancia harcra.

Mégis az első ágyúlövés eldördült. A Momentum ma egy a DK-t lejáratni szándékozó filmet osztott meg közösségi oldalán támadva a DK kormányzóképességét:

Nem tudom, milyen szükség van erre, de az biztos hogy ez inkább hátráltatja a fő célt Orbán leváltását. Mégiscsak Kunhalmi Ágnesnek van igaza.

Ugyanis egyedül Kunhalmi Ágnes sürgeti hogy mihamarabb induljanak meg a tárgyalások, mert az ellenzéki ki fog csúszni az időből. Szerint fordulat kell az ellenzéki gondolkodásban, a tévhiteket, tévutakat el kell hagyni, most van itt az idejük az ellenzéki tárgyalásoknak, a megegyezés elkerülhetetlen a 2024-es önkormányzati választásokra, az előválasztást nem szabad démonizálni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: