Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik az ellenzék vagy nem tanult a korábbi hibájából, vagy egy picit mindenkinek elmentek otthonról.

A két domináns ellenzéki párt a DK és a Momentum úgy néz ki komoly csatába indulnak egymás ellen annak eldöntése érdekében, ki vezesse az ellenzéki tábort, miközben csak a Szocialista Párt az, amelyik az acsarkodás helyett a mielőbbi tárgyalások megkezdését sürgeti.

Hát igen  úgy néz ki Orbán ellenzéke nem fogja megúszni a Momentum DK párharcot, miközben az ellenzéki szavazó éppen egy dologra nem kíváncsi, méghozzá erre a dominancia harcra.

Mégis az első ágyúlövés eldördült. A Momentum ma egy a DK-t lejáratni szándékozó filmet osztott meg közösségi oldalán támadva a DK kormányzóképességét:

Nem tudom, milyen szükség van erre, de az biztos hogy ez inkább hátráltatja a fő célt Orbán leváltását. Mégiscsak Kunhalmi Ágnesnek van igaza.

Ugyanis egyedül Kunhalmi Ágnes sürgeti hogy mihamarabb induljanak meg a tárgyalások, mert az ellenzéki ki fog csúszni az időből. Szerint fordulat kell az ellenzéki gondolkodásban, a tévhiteket, tévutakat el kell hagyni, most van itt az idejük az ellenzéki tárgyalásoknak, a megegyezés elkerülhetetlen a 2024-es önkormányzati választásokra, az előválasztást nem szabad démonizálni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...