Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botrányosan bőkezűen bánik a magyar emberek pénzével az Orbán-kormány: több százmillió forintot utazgatott el a világban a Magyar Honvédség repülőin Orbán Viktor és Szijjártó Péter.

Eközben összesen 106 millió forintot interneteztek el ezeken a hivatalos útnak titulált kirándulásokon, és volt olyan út, amelyen 5 és fél millió forintot ettek és ittak el néhány óra alatt Szijjártóék a egyik luxusgép fedélzetén.

A Demokratikus Koalíció parlamenti írásbeli kérdésben vár választ arra Szijjártó Pétertől, hogy mi került több mint százmillió forintba az internetezésen a Magyar Honvédség repülőgépein utazgatva, továbbá mit evett és ivott, illetve mivel töltötte az időt a munkatársaival a magyar emberek kontójára 5 és fél millió forintért egyetlen repülőút alatt.

A magyar embereknek kijár a magyarázat arra, hogy mi szükség volt a hivatalos utakon ekkora luxusra és pazarlásra

. Választ kell kapnunk arra is, hogy mi szükség volt ilyen mennyiségű, sokszor egzotikus országokba tett, kontinenseken átívelő magánrepülős utazásra, és ezeknek az utaknak mi volt a kézzel fogható céljuk és eredményük.

Mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy a magyar emberek pénzéből a kormány egyetlen politikusa se utazgathasson a világban luxuskörülmények között.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: