Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csodáljuk annak függvényében, hogy mekkora válságba sodorta a kormány felelőtlen politikája az országot.

Nem csak a folytogató energiaárak, de az elszabadult infláció miatt is egyre elégedetlenebb a magyar társadalom, miközben egyre rosszabb helyzetben van a költségvetés.

Nem tudjuk, de valószínüleg ezek a témák lesznek napirenden azon a három napos kormányülésen, amelyet a sajtó kizárásával tartanak.

A miniszterelnök ugyanis háromnapos stratégiai kormányülést hívott össze Sopronba a jövő hétre – értesült az Origo.hu.

A hírportál pénteken Havasi Bertalanra, a kormányfő sajtófőnökére hivatkozva azt írta: a jövő hét elejére tervezett tanácskozás kapcsán sajtónyilvános programot nem terveznek, ám utána csütörtökön Kormányinfón számol be az eredményekről Budapesten Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Legutóbb a kormány tavaly június elején tartott háromnapos kihelyezett ülést Sopronban, a tanácskozás legfontosabb témája az elhúzódó orosz–ukrán háború volt.

Amkor véglegesítették a 2023-as költségvetést is – utána Varga Mihály pénzügyminiszter be is nyújtotta Kövér László házelnöknek – és akkor fogadta el a kabinet az extraprofitadó kivetéséről szóló rendelkezéseket is.

Akkor Orbán Viktor miniszterelnök azt posztolta: “Kihelyezett kormányülés Sopronban. A háborús helyzetben is megvédjük a munkahelyeket, a nyugdíjasokat, a rezsicsökkentést és a családokat!”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...