Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Néhűny percel ezelőtt ért véget az MSZP nagy rendezvénye a „Fordulat Magyarországnak” melyet az ATV-n lehetett nyomon követni.

Bevallom őszintén nem vártam valami sokat a mostani MSZP évadnyitó rendezvénytől, mégis amit hallottam olyan volt, amely teljesen megváltoztatta az MSZP-ről kialakult képet bennem.

Arról van ugyanis szó, valjuk be őszintén – az MSZP-nek mostanában nem megy jól a szekere. Valahogy elfogyott a mondanivaló a pártból és nem igazán találta a hangot.

Nos ha ennek oka az volt eddig, hogy az MSZP vezetői átgondolták a mostani politikai helyzetet, a lehető legjobban tették, hogy az elmúlt fél évben kevésbé hallatták a hangjukat, ugyanis olyan programmal ált elő a Szocialista Párt, amely komolyan képes lehet felvenni a versenyt Orbán világával.

Az MSZP végre azt a baloldali hangot ütötte meg ami az emberek lelkében és szívében van: a biztonság iránti igény ígéretét – amivel Orbán Viktor eddig minden választását megnyerte.

Mert a migráció, a rezsicsökkentés és a háború ezek mind olyan politikai termékek voltak, amelyekkel szemben az emberek biztonságra vágytak. Az MSZP pedig most a legérzékenyebb pontján támadja a kormányt: valódi biztonságot ígér ezekkel szemben az embereknek, nem pedig a Fidesz légvárát.

Kézzelfogható programot tettek le az asztalra a Szocialisták, olyan programot amely Horn Gyula MSZP-je óta még nem volt az asztalon – és amely Horn Gyula MSZP-jét 53%-ig repítette.

Beszéljünk világosan, a Fideszt baloldalról lehet leváltani. A Fidesz baloldali programelemekkel volt képes megnyerni az összes választást 2010 óta.

Azzal hogy a Komjáthi és Kunhalmi által vezetett MSZP szembeszállt az Orbáni biztonság-hazugsággal és egy valóban baloldali biztonságcsomagot rakott össze az elmúlt fél évben hitelesebb alternatívát tud állítani a Rogán és Habony által összerakott propagandával szemben.

Az MSZP végre megtalálta az utat és rájött arra, hogy a Fidesz gyengepontja nem más, mint hogy baloldalinak hazudott ígéretekkel nyer választást. Ha pedig a valódi baloldal szembeszáll a Fidesz populista hazugságaival és azon a terepen támad, ahol a Fidesz a legerősebbnek hiszi magát – győzhet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...