Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció újabb vezető politikust igazolt le a párthoz, így egyre nő azon más párti ellenzéki politikusok száma, akik a DK kötelékében folytatják politikai pályafutásukat.

A Párbeszéd pártigazgatója után, most Karácsony Gergely pártjának megyei alelnöke, a párt felügyelő bizottságának volt az elnöke csatlakozott Gyurcsány Ferenc csapatához.

Kenéz István, a Párbeszéd politikusa a Facebook-oldalán jelentette be távozását a Párbeszédből.

Mint fogalmaz: Folytatom a Párbeszédben megkezdett politikai munkámat, de mostantól a Demokratikus Koalíció közösségének tagjaként.

2016-óta foglalkozom aktívan politikával, a Párbeszéd Pest megyei szervezetének alelnöke voltam több éven keresztül, az elmúlt években pedig a párt Felügyelő Bizottságának elnöki feladatait láttam el.

Az Előválasztáson képviselőjelölt voltam Pest megye 11-es választókerületében, éppen a kampány során ismerkedtem meg a DK politikusaival, helyi lelkes és jól szervezett csapatával.

Elképesztő volt látni, hogy a DK egyszerre jelent egy fegyelmezett, hatékonyan működő pártot, és egy befogadó és barátságos közösséget. Akkor értettem meg, hogy a hatalmat leváltani szándékozó választók miért a DK-t tartják a legesélyesebbnek erre a történelmi feladatra.

Elkötelezett demokrataként tevékenyen részt kívánok venni az Orbán-rezsim lebontásában, ennek a feltételei pedig csak a Demokratikus Koalícióban adottak.

Dobrev Klára világosan megmutatta, hogy az Árnyékkormány jelenti az egyetlen kormányzóképes alternatívát az ellenzékben, ezzel pedig ők a kormányváltást akarók utolsó reménye.

Büszke vagyok rá, hogy a DK közösségének tagjaként folytathatom a munkát a kormányváltásért és egy európai Magyarországért!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...