Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció vizsgálóbizottság felállításával tisztázná a helyzetet.

Újabb lehallgatott telefonbeszélgetés került elő a korrupcióval lebukott volt államtitkár, Völner Pál ügyében, akit a felvételen a Völner lefizetésével vádolt Schadl György – a Magyar Végrehajtói Kar elnöke – arra kér:

hozzon össze egy találkozót “a jó miniszter asszonnyal”, aki nem lehetett más, mint Völner akkori főnöke, Varga Judit igazságügyi miniszter.

Ráadásul egy korábbi felvételen arról is szó volt, hogy bűnpártolásért akarták feljelenteni Varga Juditot.

A Demokratikus Koalíció szerint parlamenti vizsgálóbizottságnak kell kikérdeznie “a jó miniszter asszonyt”, azaz Varga Judit igazságügyi minisztert többek között arról, hogy találkozott-e a magyar végrehajtók korrupt vezetőjével és ha igen, miről egyeztettek.

A DK által kezdeményezett Völner-bizottság feladata lesz választ adni a következő kérdésekre is:

kikre gondolt Varga Judit korrupcióval vádolt volt államtitkára, Völner Pál, amikor azt mondta az egyik felvételen, hogy a vallomásától “meginoghat” pár ember széke?

Talán az Orbán-kormány minisztereire vagy a Fidesz egyes parlamenti képviselőire célzott? Ki volt az a bizonyos “Tóni”, akiről egy másik felvételen beszélt a végrehajtók korrupt vezetője?

A Demokratikus Koalíció szerint az országnak joga van tudnia, hogy milyen magasra érnek a Völner-ügy szálai.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...