Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK megindítja az eljárást!

Egy ország tapasztalja, hogy milyen elemi erővel lángolt fel a debreceni emberek ellenállása a házaik végébe, szinte az ablakaik alá tervezett, súlyosan környezetpusztító kínai akkumulátorgyár ellen.

Ez nem véletlen, ugyanis Papp László polgármester átverte a debrecieneket.

Amikor tavaly nyáron az önkormányzati közgyűlés elé vitte a debreceni ipari park vízfelhasználásáról szóló előterjesztését, még szó sem volt erről az akkumulátorgyárról, ami elszívja és súlyosan szennyezi Debrecen vizeit, veszélyezteti a városlakók biztonságát és értéktelenné teszi az ingatlanjaikat.

A Demokratikus Koalíció fegyelmi eljárást kezdeményezett Papp László polgármester ellen, aki a Fidesz hű katonájaként nem csak a debreceni képviselőknek hazudott, hanem Debrecen mind a 200 ezer lakosának.

Papp László odadobta a debrecenieket a zsebük megtömésére készülő külföldi üzletembereknek, a környezetpusztító gyár építéséből hasznot húzó fideszes milliárdosoknak és korrupt pártkatonáknak.

Pedig Debrecennek hosszú történelme során eddig egyetlen olyan polgármestere sem volt, aki előre megfontolt szándékkal a debreceniek nyugalma, egészsége és biztonsága ellen cselekedett volna.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: