Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK megindítja az eljárást!

Egy ország tapasztalja, hogy milyen elemi erővel lángolt fel a debreceni emberek ellenállása a házaik végébe, szinte az ablakaik alá tervezett, súlyosan környezetpusztító kínai akkumulátorgyár ellen.

Ez nem véletlen, ugyanis Papp László polgármester átverte a debrecieneket.

Amikor tavaly nyáron az önkormányzati közgyűlés elé vitte a debreceni ipari park vízfelhasználásáról szóló előterjesztését, még szó sem volt erről az akkumulátorgyárról, ami elszívja és súlyosan szennyezi Debrecen vizeit, veszélyezteti a városlakók biztonságát és értéktelenné teszi az ingatlanjaikat.

A Demokratikus Koalíció fegyelmi eljárást kezdeményezett Papp László polgármester ellen, aki a Fidesz hű katonájaként nem csak a debreceni képviselőknek hazudott, hanem Debrecen mind a 200 ezer lakosának.

Papp László odadobta a debrecenieket a zsebük megtömésére készülő külföldi üzletembereknek, a környezetpusztító gyár építéséből hasznot húzó fideszes milliárdosoknak és korrupt pártkatonáknak.

Pedig Debrecennek hosszú történelme során eddig egyetlen olyan polgármestere sem volt, aki előre megfontolt szándékkal a debreceniek nyugalma, egészsége és biztonsága ellen cselekedett volna.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...