Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Király most lenne 65 éves.

Zámbó Jimmy az egyik legnagyobb hatású magyar énekes volt. Lehetett szeretni vagy utálni, de valahogy mindenképpen viszonyulni kellett hozzá.

Nem véletlen, hogy a Jimmy életéről készült sorozat az egyik legnépszerűbb tartalom az RTL streaming felületén az RTL+ felületén.

Nem csak a sorozat, de az is aktualitását adja annak, hogy mostanában több dolog kapcsán is szóba kerül A Király: Ugyanis a héten töltötte volna 65. születésnapját, ha nincs az a végzetes este 2001-ben.

Családtagjai, barátai is megemlékeztek róla, és nem maradt ki Zalatnay Sarolta sem, aki egyébként a héten új Instagramot indított:

 75 éves énekesnő a következő felirattal osztott meg pénteken egy régi képet: „ma lennél 65…”.

A fotó egy fekete-fehér csoportkép, aminek érdekessége, hogy a két Z-betűs híresség mellett szerepel rajta Pataky Attila, Fásy Ádám és Horváth Charlie is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

A Fidesz eltakarítaná Horn Gyula emlékét – Az utcán tiltakoznak a volt miniszterelnök hívei

A Magyar Szocialista Párt utcára vonult Horn Gyula emlékének védelmében. Aláríásgyűjtésbe kezdett az MSZP azután, a Fővárosi Kormányhivatal és főispánja, Sára Botond el akarja tüntetni...

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...