Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Király most lenne 65 éves.

Zámbó Jimmy az egyik legnagyobb hatású magyar énekes volt. Lehetett szeretni vagy utálni, de valahogy mindenképpen viszonyulni kellett hozzá.

Nem véletlen, hogy a Jimmy életéről készült sorozat az egyik legnépszerűbb tartalom az RTL streaming felületén az RTL+ felületén.

Nem csak a sorozat, de az is aktualitását adja annak, hogy mostanában több dolog kapcsán is szóba kerül A Király: Ugyanis a héten töltötte volna 65. születésnapját, ha nincs az a végzetes este 2001-ben.

Családtagjai, barátai is megemlékeztek róla, és nem maradt ki Zalatnay Sarolta sem, aki egyébként a héten új Instagramot indított:

 75 éves énekesnő a következő felirattal osztott meg pénteken egy régi képet: „ma lennél 65…”.

A fotó egy fekete-fehér csoportkép, aminek érdekessége, hogy a két Z-betűs híresség mellett szerepel rajta Pataky Attila, Fásy Ádám és Horváth Charlie is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...