Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK árnyékminisztere szerint hatalmas baj lesz

Újabb vészjelzést adott a magyar kórházak kétségbeejtő helyzetéről a Független Egészségügyi Szakszervezet:

több mint kétszer annyi műtét marad el az egészségügyi szakdolgozók – például ápolók, műtőssegédek – hiánya miatt, mint az orvoshiány következtében.

Nem csoda, hogy az egyetlen műtőssegéd felmondása után leálltak a műtétek például az érdi szakrendelőben.

Az Árnyékkormány szerint már a magyar emberek egészségét, sőt sokak életét is veszélyezteti az Orbán-kormány azzal, hogy hosszú évek óta megfeledkeznek a kórházak, a rendelőintézetek és a mentőszolgálat szakdolgozóiról, és a megélhetési válság ellenére is megalázó fizetéseket kínálnak számukra.

Emiatt lassan tömegével hagyják ott a pályát a hivatásukért elkötelezett szakdolgozók, így fontos műtétek maradhatnak el, és sokszor már éveket kell várni egy-egy rutinműtétre is a duzzadó várólisták alapján.

Orbán Viktor azonban csak a megszorításokban hisz, és inkább az egészségügyi szakdolgozók bérén spórol, mint hogy elegendő pénzt fordítson az egészségügyre.

Így mára az Árnyékkormány maradt Magyarország egyetlen reménye arra, hogy végre tisztességes fizetést kapjanak az egészségügyi szakdolgozók és a magyar emberek egészségügyi ellátása végre biztonságban legyen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...

A fiatal Momentumos politikus felmosta a padlót Orbán feketeöves propagandistájával

 "A putyinista agyrém még nem ért el a mélypontra: Bencsik András szerint a magyar katonák rossz oldalon állnak Koszovóban" – írja posztjában Tompos Márton, a...

A legsúlyosabb bűn elkövetésével vádolja Orbán Viktort az ismert ukrán közgazdász

Véleménye szerint Orbán Viktor csak másodállásban miniszerelnök. Az ukrán közgazdász, Olekszandr Kirs cikke az Obozrevatel társadalmi-politikai kiadványban és igen erős kritikát fogalmazott meg Orbán Viktor,...