Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan mondatok hangzottak el ami után dermesztő csend maradt.

Ezen a héten a közönségszavazás eredményeként Iványi Gábor lelkész volt a DK TV Szubjektív című műsorának a vendége.

A hatalom által üldözött lelki vezetőre nem véletlen voltak kíváncsiak a nézők, ugyanis tudható, korábban egészen más viszonyban volt vele Orbán Viktor mint ma, amikor az Oltalom Karitatív Egyesület folyamatosan a hatalom üldözésének célkeresztjében áll.

Iványi Gábor keresztelte meg Orbán első gyermekét, Ráhelt

Nem tudjuk biztosan, de a DK TV-s szerepléséből is kiderült – a köztiszteletben álló lelkész nagyon sokat tud Orbán múltjáról – talán ezért is üldözi minden eszközzel a hatalom.

A műsorban Iványi arról beszélt, hogy Orbán Viktor sosem volt hívő ember és vallásos sem sőt mi több, semmilyen kapcsolata nem volt a vallással, az hittel, legfeljebb annyi, hogy azt mondta a parlamentben, hogy térdre, imára csuhások!

Iványi Gábor egyébként nem volt mindig üldözött ember. Korábban nem csak Orbán Viktor gyermekeit keresztelte meg a lelkész, de Lévai Anikóval is ő adta össze a miniszterelnököt, de Kövér László édesapját is Ő búcsúztatta annak idején, aki emlékei szerint következetes baloldali ember volt.

Ezeket a történeteket meghallgatva egyáltalán nem csoda, hogy a hatalom megpróbálja elhallgattatni a lelkészt, aki túl sokat tud a Fidesz vezetőinek lelki múltjáról.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...

A fiatal Momentumos politikus felmosta a padlót Orbán feketeöves propagandistájával

 "A putyinista agyrém még nem ért el a mélypontra: Bencsik András szerint a magyar katonák rossz oldalon állnak Koszovóban" – írja posztjában Tompos Márton, a...