Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bejárta az internetet egy megdöbbentő kép a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium és Technikum egyik folyosójáról – kezdi közleményét Barkóczi Balázs a DK árnyékminisztere.

Az Oktatási és kulturális árnyékminiszter elmondta, fényképen az látszik, hogy az iskolában nem bírta tovább a plafon, és egyszerűen leszakadt.

Az Árnyékkormány szerint ez az eset is tökéletesen példázza, hogyan hanyagolja el az Orbán-kormány az oktatást.

Milliárdokat költenek plakátkampányokra, nemzeti konzultációkra, a Vodafone felvásárlására, de egy iskola karbantartására már nem marad pénz.

Ez az egy kép mindent elárul arról, mennyire magukra hagyta a kormány a diákokat és a tanárokat:

Orbán Viktor is addig hazudozott a béremelésről, hogy még a plafon is leszakadt

Ha nem loptak volna el mindent az elmúlt 12 évben, akkor az uniós pénzek is jönnének Magyarországra, és az oktatás sem lenne ennyire kilátástalan helyzetben.

Az Árnyékkormány pontosan tudja, hogy hozza haza az országnak járó uniós támogatásokat:

ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, hogy minden diák és tanár méltó körülmények között tanulhasson és dolgozhasson.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...