Dr. Zacher Gábor - Fotó: Gyomaendrod.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Belekötött a nemzet pocakjába.

Zacher Gábor toxikológus soha ennyire nem szállt még bele a magyar miniszterelnökbe. Azt persze mindenki eldöntheti mennyire ízlése szerinti az effajta kritika, de tagadhatatlan hogy van benne igazság.

A toxikológus arról beszélt, hogy szerinte a magyar miniszterelnöknek és a hazai influenszereknek példát kellene mutatniuk a társadalomnak azzal, hogy egészséges életmódot folytatnak.

Mint mondta: a politikusok és a sztárvilág celebjei rengeteg emberre gyakorolnak hatást, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit mutatnak magukról.

A szakember arról is beszélt az RTL Portré című műsorában, hogy mit érez, gondol akkor, amikor meglátja Orbán Viktort más külföldi politikusok társaságában.

Egy snájdig miniszterelnök mellett ott van a nagyon kövér magyar miniszterelnökünk, ahelyett, hogy példát mutatna. Ha az ország egyik vezető személyisége keményen elhízva kiállna az emberek elé, és azt mondaná: “Emberek, fogyjunk le 25 kilót egy év alatt”, annak lenne népegészségügyi haszna

– mondta a toxikológus, aki szerint számos komoly betegség megelőzhető lenne egy-egy ilyen kiállással.

Zacher Gábor ugyanakkor hozzátette azt is, hogy jelenleg nem látja az erre való hajlandóságot a politikusokon és a celebeken, szerinte nem mutatják meg, hogy milyen pozitív változást hozhat egy ember életében, ha dohány- és alkoholfüggőség nélkül él.

Index.hu nyomán


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: