Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritkán kérünk ilyet, de azt szeretnénk, ha Orbánnak ma kifejezetten [email protected] napja lenne, ezért kérjük, hogy minél többen osszátok meg ezt a bejegyzést. Szeretjük ugyanis, ha Orbánnak nincs jó napja.

Koncz Zsuzsa legutóbbi, Vadvilág című stúdióalbumán (amely a megjelenését követően pár hét alatt platinalemez lett) szerepel egy dal…

Kemény kiállás azokhoz képest, akik a „Szabadságkoncerten” beálltak a kormánypropaganda kiszolgálói közé. Tisztelet a szabad magyar művészeknek, kalapot le Koncz Zsuzsa és Bródy János előtt!

Koncz Zsuzsa legutóbbi, Vadvilág című stúdióalbumán (amely a megjelenését követően pár hét alatt platinalemez lett) szerepel egy dal…, amelynek zenéjét és szövegét is az énekesnő egyik legrégebbi és minden bizonnyal legfontosabb szerzője Bródy János jegyzi. A Ne mondd (hogy nincs remény) című számot Koncz Zsuzsa a nemrég véget ért országos turnéján és a tavaszi, 12. telt házas Aréna-koncertjén adta elő először élőben.

Sajnos az idén nem készült felvétel a nagy sikert aratott buliról, csak a helyszíni kivetítő képe lett rögzítve. Az énekesnő viszont szerette volna, ha ez az új dal eljut egy szélesebb közönséghez is, ezért egy könnyen megvalósítható baráti ötlet alapján, némi utóforgatással született az a videó, amit a Lángoló Gitárok mutat be először.

Íme a nagy vihart kavart szerzemény:

Ne mondd, hogy fenn a Várban, a gyógyszer
végleg elgurult

Minden bizonnyal ezz lesz a következő dal amit a Retró Rádióban soha nem fognak játszani, mert hatalom arra is rátette a mocskos kezét. Bródyt egyáltalán nem játsszák, amióta megírta és elénekelte a Nem születtem miniszternek,lopni-csalni nem tudok c.dalát.

Hatalmas tisztelet Koncz Zsuzsának és Bródy Jánosnak, hogy helyettünk is bátran kimondják az igazságot, és hogy nem álltak be az élősködő, elvtelen talpnyalók sorába.

Ritkán kérünk ilyet, de azt szeretnénk, ha Orbánnak ma kifejezetten [email protected] napja lenne, ezért kérjük, hogy minél többen osszátok meg ezt a bejegyzést. 

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

A Fidesz eltakarítaná Horn Gyula emlékét – Az utcán tiltakoznak a volt miniszterelnök hívei

A Magyar Szocialista Párt utcára vonult Horn Gyula emlékének védelmében. Aláríásgyűjtésbe kezdett az MSZP azután, a Fővárosi Kormányhivatal és főispánja, Sára Botond el akarja tüntetni...

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...