Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az átigazolási hullám úgy néz ki idén is folytatódik. Most azonban nem akármilyen nevet igazolt a Demokratikus Koalíció.

A Párbeszéd korábbi pártigazgatója és parlamenti képviselője – a hírek szerint Karácsony Gergely egyik fő szövetségesének számító – politikus, Kocsis-Cake Olivio hivatalosan is bejelentette hogy pártot vált és a Demokratikus Koalícióban folytatja a politizálást.

Döntését úgy indokolta a politikus, hogy “négy év alatt, ellenzékből is szempárok tízezreit sikerült felnyitni olyan fontos területeken, mint a zöldpolitika és a klímavédelem.

Tőlem hangzott el elsőként a magyar parlamentben, hogy a balatoni beépítések tönkre fogják tenni kedvenc tavunkat. Civilekkel és helyi patriótákkal közösen számos természetromboló beruházást sikerült megakadályozni.

Személyes indíttatásom, hogy a jelenlegi kirekesztően magyarkadó Fideszes propagandával szemben megmutassam, hogy az szereti igazán a hazáját, aki meg akarja óvni és védeni annak természeti értékeit.

A 2022-es választás legfontosabb tanulsága, hogy az ellenzéknek új stratégiára, szervezettebb működésre van szüksége.

Az azóta eltelt időszakban a DK bebizonyította, hogy képes új stratégiát adni, fegyelmezetten működni, alternatívát nyújtani az Orbán-rendszerrel szemben.

A jelenlegi hatalmat leváltani akaró választók is egyre inkább a DK-ban látják a kormányváltás legnagyobb esélyét, ahogy én is.

Az elkövetkező időszakban a DK közösségének tagjaként továbbra is azon dolgozom majd, hogy segítsem Magyarország zölddé válását, legfontosabb környezeti ügyeink széleskörűvé tételét.

Egy zöldebb, szolidárisabb és európaibb Magyarországért!” – írja közösségi oldalán Kocsis-Cake Olivio.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: