Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú szünet után tér vissza a műsorvezető az ATV képernyőjére, természetesen sokak örömére.

A Média1 szakportál írt róla, hogy néhány héttel ezelőtt az ATV egykori műsorvezetője, aki karrierjét a SzegedTV hírigazgatójaként folytatta távozik a megyeszékhely közéleti csatornájától.

Pletykaként már akkor felröppent hogy visszatérhet az ATV Heti Napló című műsorába, azonban ma este már tényként közölhetjük, hogy  Balogh Judit az ATV csapatát erősíti a jövőben.

Sőt mi több, már ma este a képernyőn üdvözölhetik a nézők a sztárriportert.

Balogh Judit azt mondta, örül, hogy az ATV zászlóshajó műsoránál lesz látható ezentúl, és belpolitikai anyagokat készthet.

„Nagy megtiszteltetés visszatérni az ATV-hez, főképp egy olyan presztízs műsorhoz, mint a Heti Napló Sváby Andrással. Itt továbbra is elsősorban politikai témákkal foglalkozom majd; ez az, amit igazán szeretek.

Mivel a csatorna legtöbb hírműsorának voltam már korábban műsorvezetője, így külön öröm, hogy ismét találkozhatok a nézőkkel, sőt közvetlenül beszélhetünk is a Heti Napló Fórumban vasárnaponként.

Azt ATV nekem olyan, mintha hazajönnék, úgyhogy nagy örömmel várom a közös munkát!”

– mondta Balogh Judit.

Sváby András is örömmel fogadta az egykori ATV-s kollégája visszatérését.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...