Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hosszú szünet után tér vissza a műsorvezető az ATV képernyőjére, természetesen sokak örömére.

A Média1 szakportál írt róla, hogy néhány héttel ezelőtt az ATV egykori műsorvezetője, aki karrierjét a SzegedTV hírigazgatójaként folytatta távozik a megyeszékhely közéleti csatornájától.

Pletykaként már akkor felröppent hogy visszatérhet az ATV Heti Napló című műsorába, azonban ma este már tényként közölhetjük, hogy  Balogh Judit az ATV csapatát erősíti a jövőben.

Sőt mi több, már ma este a képernyőn üdvözölhetik a nézők a sztárriportert.

Balogh Judit azt mondta, örül, hogy az ATV zászlóshajó műsoránál lesz látható ezentúl, és belpolitikai anyagokat készthet.

„Nagy megtiszteltetés visszatérni az ATV-hez, főképp egy olyan presztízs műsorhoz, mint a Heti Napló Sváby Andrással. Itt továbbra is elsősorban politikai témákkal foglalkozom majd; ez az, amit igazán szeretek.

Mivel a csatorna legtöbb hírműsorának voltam már korábban műsorvezetője, így külön öröm, hogy ismét találkozhatok a nézőkkel, sőt közvetlenül beszélhetünk is a Heti Napló Fórumban vasárnaponként.

Azt ATV nekem olyan, mintha hazajönnék, úgyhogy nagy örömmel várom a közös munkát!”

– mondta Balogh Judit.

Sváby András is örömmel fogadta az egykori ATV-s kollégája visszatérését.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...