A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

B.B.-t a rendőrség budapesti tartózkodási helyén fogta el, ezzel egyidőben több, általa bérelt ingatlant ellenőriztek a helyi rendőrök országszerte.

Az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak, amelyek bizonyítják a hálózat ténykedését.

Ugyanis országos bordélyhálózat fenntartásával gyanúsítják az állami televízió bűnügyi műsorának egyik riporterét – számolt be az RTL Híradó. 

A police.hu szerint B.B. 2021 augusztusától saját nevére vett bérbe összesen 13 lakást az ország több nagyvárosában abból a célból, hogy azokban végezhessenek szexmunkát prostituáltak, akik naponta, készpénzben fizettek neki 12-15 ezer forint összegű lakásbérletet.

Videóhívásban kellett megmutatniuk a férfinak, hogy a pénzt a lakásban elhelyezett széfbe teszik. A széfekben összegyűlt készpénzt változó időközönként a gyanúsított kivette, és a saját nevén vezetett banki folyószámlára befizette, másfél év alatt több tízmillió forintot.

A férfi az interneten meghirdetett kiadó lakásokat a tulajdonosoknak párjaként bemutatott nőismerősével tekintette meg és azt állította, hogy saját részükre veszik bérbe. A berendezett lakásokat a gyanúsított felszerelte törölközőkkel, ágyneművel, amennyiben nem volt elegendő számú, akkor ággyal is, hogy a prostituáltaknak minden rendelkezésükre álljon.

B.B.-t a rendőrség budapesti tartózkodási helyén fogta el, ezzel egyidőben több, általa bérelt ingatlant ellenőriztek a helyi rendőrök országszerte. Az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak, egyes helyeken prostituáltak is tartózkodtak.

Az RTL megtudta, hogy a gyanúsított büntetett előéletű, több eljárás van folyamatban ellene, ezért a bíróság elrendelte a letartóztatását. A bírósági ülésen B. B. beismerő vallomást tett. Amennyiben elítélik, akár öt év börtönbüntetésre is számíthat.

Az MTVA nem reagált az RTL kérdéseire.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...