Időjárás - Fotó: regiaradio
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szerdán eleinte még elszórtan délen fordulhat elő kisebb eső, majd napközben itt is fokozatosan megszűnik a csapadék.

 

Felhősebb és naposabb tájakkal is találkozhatunk, majd a délután második felében nyugat felől újabb felhősödés kezdődik, este nyugaton elszórtan kisebb eső újból előfordulhat. Délutánra már mindenhol mérséklődik, legyengül a légmozgás. Napközben 5-10 fokra van kilátás.

Csütörtökre virradóan nyugat felől újabb csapadéktömb érkezik a Dunántúlra és a középső tájakra, a legtöbb helyen esőre számíthatunk, de néhol havas eső, ónos eső, a hegycsúcsokon kisebb havazás is előfordulhat.

 

Napközben nyugat felől aztán egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, délután már sehol sem fog esni, de helyenként délen párás maradhat az idő. Csak néhol lehet élénk a délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 3 és 11 fok között alakulhat.

Pénteken egy melegfront felhőzetéből fordulhat elő több helyen kisebb eső, a napsütést ezen a napon mellőznünk kell. Többfelé lesz élénk a délies szél. Délután 4-9 fokot mérhetünk.

Szombaton egy hidegfront mögött már sokfelé kisüthet a nap, legfeljebb eleinte néhol keleten, északkeleten fordulhat elő kisebb eső, egy-egy zápor.

 

Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Marad az enyhe idő 7-12 fokos maximumokkal. Vasárnap napközben ismét egyre többfelé eredhet el az eső. A szeles időben 4-11 fokra van kilátás.

 

Forrás: idokep.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...