Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője közérdekű adatigényléssel fordult a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. vezérigazgatójához, hogy megtudja:

valójában miért van szüksége a kormánynak a Vodafone-ra.

Tóth Bertalan választ vár arra, hogy miért született olyan döntés egy gazdasági válságba hajló időszakban, amikor emberek milliói nyögik az eszméletlen inflációt; a recesszió küszöbén, a Pegasus lehallgatási botrány árnyékában;

Amikor még a költségvetést is kénytelenek voltak újraírni, ráadásul rendelettel – hogy éppen most valósítsák meg a rendszerváltás óta legnagyobb volumenű távközlési tranzakciót?

“A jövő izgalmas”-  Találó Vodafone szlogen a múltból

Amennyit a Vodefone távközlési vállalat üzletrészéért az eddigi hírek szerint kifizet az állam az adófizetők pénzéből jutna: a pedagógusok béremelésére, tokkal-vonóval, vagy 10 százalékos nyugdíjemelésre, vagy a 2008 (!) óta nem emelt családi pótlék megduplázására.

Vagy a GYED összegének megháromszorozására, vagy a rászorulóknak nyújtott gyógyszertámogatások duplájára emelésére, vagy családonként 3,5 millió forintos vissza nem térítendő energetikai korszerűsítési támogatásra 100 ezer lakás számára.

Miért nem az emberekre költ az állam a Vodafone árát? És valójában mire kell az Orbán-kormánynak az új játékszere – teszi fel kérdéseit Tóth Bertalan.

via: HírHugó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: