Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A világhírű divattervező nagyot alázott a miniszterelnökre.

Az Rtl.hu írta meg, hogy a csatorna reggeli műsorából nemrég távozó műsorvezető a bécsi Hotel Bristolból posztolt egy videót, ahol nyári látogatásakor Orbán Viktor és a kormány több tagja is megszállt.

„Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni, és képzeljétek el, hogy kiderült, hogy itt, a Bristol Hotelben, ahol én is megszállok, ő is itt szállt meg akkor, amikor itt volt népes kis gyülekezetével legutóbb, ebben a csodálatos, elnöki lakosztályban. Úgyhogy nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok”

– mondta TikTokon közzétett videójában Lakatos Márk stylist. Lakatos azóta vélhetően törölte a videót a platformról, mert jelenleg nem érhető el az oldalán.

Orbán Viktor korábbi lapinformációk szerint egy lakosztályt bérelhetett a hotelben, így becslések szerint 3,8 millió forintot hagyhatott ott a kormány.

Gulyás Gergely később azt mondta, hogy „extrém luxusról” kár lenne beszélni, a miniszter szerint a Hotel Bristol jó szálloda, de vannak ennél drágábbak is.

via: Telex


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csend lett: Az MSZP elnöke sarokba szorította Orbánékat a parlamentben (+videó)

„Fektessenek a tudásba, az összeszerelés felől tereljék a kutatás és fejlesztés felé a magyar gazdaságot, számolják fel a piacot agyonnyomó korrupciót, és válogassák meg,...

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...