Budapest, 2012. október 4. Aula a Magyar RTL budatétényi székházában 2012. október 4-én, amelyben az RTL Klub és az RTL 2 televíziók működnek. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre hevesebb a verseny a legnagyobb konkurensével a csatornának, így radikális műsorváltozásról döntött a piacvezető RTL.

Múlt hét hétfőn indult az RTL vadonatúj, januári műsorstruktúrája.

Az elmúlt napokban, hétköznaponként főműsoridőben Fókusz, utána Drága örökösök 5. évad, majd Nyerő Páros 2. szezonbeli ismétlés volt látható, azonban ez a strukrúra lényegesen gyengébben teljesített, mint a konkurens TV2 műsorrendje.

Ezért radikálisan megváltozik ma estétől az RTL műsora.

A Fókusz és a Drága örökösök változatlan időpontban, 18:55-kor és 19:50-kor lesznek láthatóak az RTL-en, ezek nem is teljesítenek rosszul.

A Nyerő Páros ismétlése azonban a tavalyi újravetítéshez képest is sokkal rosszabbul megy és mostanra teljesen bedőlt, így az RTL egy ilyen helyzetekben bevált “fegyveréhez nyúl”. A reality helyére az RTL A mi kis falunk ismétlését pakolja, mely január 9-től minden hétköznap 20:55-kor érkezik.

A máig legnézettebb magyar sorozat újravetítése ezúttal az első évad legelső epizódjától lesz látható.

A Nyerő Páros ismétlése sem kerül viszont le a képernyőről, innentől 1 órával később, 20:55 helyett, 21:55-kor sugározzák majd. Az RTL Híradó – Késő esti kiadás pedig kikerül a főműsoridőből és 22:30-ról 50 perccel későbbre, 23:20-ra költözik.

Forrás Sorozatwiki


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: