Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A televíziós műsorvezetőnél betelt a pohár és eléggé keresetlen szavakkal osztotta ki a kritikusait.

Sok támadás érte mostanában a népszerű műsorvezetőt azután, hogy kiderült szóba állt a TV2vel.

“58 éves vagyok, elfogadtam, hogy az én életemben ez így működik, és úgy döntöttem, nem fogok azon görcsölni, hogy kellek-e vagy sem.

Mindig vannak új feladatok, most például három év után megkeresett a TV2, hogy forgassunk újra Áll az alkut. Az ATV-től is megtaláltak, amikor szerettek volna egy klasszikus kvízműsort készíteni, ez lett a Géniusz”

– számolt be arról, hol lehet majd legközelebb látni.

Kiemelte: “Ha én az RTL Klubon közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok?

Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni? Én egy televíziós vagyok, aki a televíziózással is szeretne foglalkozni, amire ezek a lehetőségeim vannak.

Amíg a politika az én napi munkámba nem szól bele, addig én ezt tudom vállalni. Mégpedig jó lelkiismerettel” – fűzte hozzá.

A műsorvezető megjegyezte azt is, hogy bízik abban, hogy úgy is kíváncsiak rá az emberek, hogy nem adja el magát a közösségi oldalakon.

Minit mondta, abban hisz, hogy akinek van füle rá, azt meghallja, amit mond, és nem szeretné hajtani az újabb és újabb megnyilvánulási lehetőségeket, sem egy minőségi televíziós műsorban, vagy épp a TikTokon.

“De ha van olyan mondandóm, amit érdemesnek tartok elmondani ezeken a platformokon, magam is használom, és kísérletezem velük” – árulta el a nlc.hu-nak.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: