Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban a rendszer ellen lázadt a fiú akit emiatt a hatalom meg is rángatott igen csak rendesen, most azonban úgy néz ki minden rendben van a fiúval.

Talán sokan elfelejtették, de néhány évvel ezelőtt Rékasi Károly és Détár Enikő fia az egyik arca volt az utcai politizálásnak, de 2018-ban felhagyott vele.

“A parlamentben szakemberek helyett csak öltönyös celebek ülnek”

– fogalmazott Zigi korábban az Egyenesen című műsorban. Azonban nem csak a politikában látta a felelősséget, hanem abban is, hogy mindezt eltűrik az emberek.

Csakhogy pontos képet kapjunk arról mivel is járt ez a kiállás: a Ligetvédők megmozdulásán pedig gázspray-vel is lefújták őt.

A 2018-as tavaszi választások után a rendőrségi fogdáról kellett kihozni, sőt korábban még házkutatást is tartottak otthonukban, melynek során elvitték a fiú számítógépét.

Ekkor azzal gyanúsították, hogy graffitivel festette össze a budakeszi városházát.

Elmondása szerint nyugodtabb életre váltott, bár ma is érdeklik a közélet eseményei, azonban felhagyott a „rendőrsorfalnak feszülős” hőbörgéssel, mert rájött, hogy az nem old meg semmit.

A most 21 éves fiatalember és szép, szőke hajú párja ölelkezve mosolyogtak a kamerába, míg a színésznő a család kutyája mellett állt büszkén:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

꧁Détár Enikő꧂ (@detareniko_official) által megosztott bejegyzés


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: