Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban a rendszer ellen lázadt a fiú akit emiatt a hatalom meg is rángatott igen csak rendesen, most azonban úgy néz ki minden rendben van a fiúval.

Talán sokan elfelejtették, de néhány évvel ezelőtt Rékasi Károly és Détár Enikő fia az egyik arca volt az utcai politizálásnak, de 2018-ban felhagyott vele.

„A parlamentben szakemberek helyett csak öltönyös celebek ülnek”

– fogalmazott Zigi korábban az Egyenesen című műsorban. Azonban nem csak a politikában látta a felelősséget, hanem abban is, hogy mindezt eltűrik az emberek.

Csakhogy pontos képet kapjunk arról mivel is járt ez a kiállás: a Ligetvédők megmozdulásán pedig gázspray-vel is lefújták őt.

A 2018-as tavaszi választások után a rendőrségi fogdáról kellett kihozni, sőt korábban még házkutatást is tartottak otthonukban, melynek során elvitték a fiú számítógépét.

Ekkor azzal gyanúsították, hogy graffitivel festette össze a budakeszi városházát.

Elmondása szerint nyugodtabb életre váltott, bár ma is érdeklik a közélet eseményei, azonban felhagyott a „rendőrsorfalnak feszülős” hőbörgéssel, mert rájött, hogy az nem old meg semmit.

A most 21 éves fiatalember és szép, szőke hajú párja ölelkezve mosolyogtak a kamerába, míg a színésznő a család kutyája mellett állt büszkén:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

꧁Détár Enikő꧂ (@detareniko_official) által megosztott bejegyzés


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...