Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon leiskolázta a miniszterelnököt.

Gyurcsány szerint „böszmeség”, amit Orbán hirdet, hogy akkor leszünk regionális középhatalom, „ha nem leszünk része a nyugati világnak”.

A volt kormányfő szerint Magyarország az elmúlt 13 évben minden mutató tekintetében lemaradt a régió többi országához képest, az ország most gyengébb, mint 13 éve volt.

Gyurcsány Ferenc a bejegyzésében kitért arra is, hogy azon elképzelés, miszerint a hazai bank- és energiaszektorra támaszkodva leszünk középhatalom, azért is rossz elképzelés, mert az ország tőkehiányos, és az energia nagy részét mi is importáljuk.

„A holnap erejét nem itt kell keresni. Az az ország lesz erős, melynek polgárai sok nyelvet beszélnek, értik a tudomány, a művészet nyelvét, nyitottak mások véleményére, kultúrájára, élen járnak a digitalizációban.

Erős országhoz tisztességes, átlátható, felelősen gazdálkodó, számonkérhető kormány kell. Szabad sajtó, független igazságszolgáltatás”

– olvasható a bejegyzésben, amelyben Gyurcsány Ferenc azt is leírja, hogy a jelenlegi kormány minden fentebb írtnak az ellenkezőjét erőszakolja rá a lakosságra, Orbán pedig „magát nagy stratégának tartva böszmeségeket gondol, beszél”, miközben tönkreteszi az országot.

Gyurcsány Ferenc a bejegyzése végén leírta, hogy szerinte van másik út, amit pedig úgy hívnak, hogy Demokratikus Koalíció.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

A Fidesz eltakarítaná Horn Gyula emlékét – Az utcán tiltakoznak a volt miniszterelnök hívei

A Magyar Szocialista Párt utcára vonult Horn Gyula emlékének védelmében. Aláríásgyűjtésbe kezdett az MSZP azután, a Fővárosi Kormányhivatal és főispánja, Sára Botond el akarja tüntetni...

„Ez tárgyalóterem, nem kabaré” – Botrányba fulladt a Völner-Schadl ügy tárgyalása

Ez is egy pillanatfelvétel a NER belső ügyeiről, azonban ezt nem a Rogán-minisztériumban írják, így nem annyira rózsaszín cukormázas, mint ahogyan azt mutatni szeretik....

Alföldi Róbert lecsapott: Összeomlott az Orbán-i hazugsággyár

A Fideszhez kapcsolódó médiának még mindig helyreigazításokat kell tennie, legutóbb az Origónak kellett elnézést kérnie Alföldi Róbert színész-rendezőtől a hétvégén - írja a Telex "Az...