Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedves Olvasó!

Magyarország eljutott oda, hogy szinte bármit el tudunk képzelni a kormányról. Sosem gondoltuk volna, hogy Orbán a saját háza hátsó udvarába stadiont épít.

De azt sem hittük volna, hogy valaha vármegye táblák kerülnek ki a közutakra és a kormány megbízottjait ezentúl főispánnak kell szólítani.

Egy szó, mint száz olyan országban élünk, ahol a Fidesz bármit, de tényleg bármit megtehet méghozzá büntetlenül. Legalábbis látszólagosan a magyar embereket semmi nem érdekli.

Legyen szó arról, hogy milyen pofátlanul lopják ki a közpénzeket, odáig, hogy 7500 forintba kerül egy kiló sajt a Tescoban, addig hogy 750%-al megemelik a gáz árakat és az üzemanyag alulról karcolja a 700 forintot.

Miért volna olyan hihetetlen az, hogy új bankjegyet bocsássanak ki, méghozzá a Fideszbe frissen belépő Győzike arcképmásával, a belépés tiszteletére?

Vagy ez már túlzás lenne?

Miért a korábban felsoroltak nem azok? És mindez valamiért rendben van. Rendben van az, hogy kilopják a szemünket, hogy urizálnak, hogy éppen a tanárokat lehetetlenítik el, aki pedig felszólal kirúgják. Lehet itt a köztársasági elnök egy Fidesz fülbevalós Gruppi és a leggazdagabb magyar egy írni-olvasni nem tudó tufa.

Ha pedig így van, követelem a Győzikés bankjegyet, a hátúlján zebracsíkokkal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: