Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor magyar miniszterelnök pocakot villantott.

Orbán pocakja régóta politikai kategória. Néhány évvel ezelőtt történt, hogy Orbánnak egy állami rendezvényen véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja mikor a katonák díszsorfalát nézte.

Orbán többször elismételte, hogy a katonák nagyon jól néztek ki. „Nincs köztük kövér, az a halálom … pocakos tábornokok … jól néztek ki nagyon”

– mondta a miniszterelnök az őt kísérő parancsnoknak, aki hasonló véleményen volt, mint a miniszterelnök. Szerinte már nem jellemző, az Orbán által említett külső.

Ehhez képest meglepő, hogy ha ennyire nem állhatja a pocakos vezetőket, akkor őkegyelmének hogyan is sikerült ekkora tekintélyt növesztenie, mint a frissen homározás után előkerült fotókon:

Szalonnát, vörösbort és jóféle füstölt kolbászt szoktam fogyasztani. A következmények a fotókon láthatók. Fogyókúra helyett inkább a sportoláshoz való visszatérésben bízom

– mondta 2012-ben Orbán.

Mellesleg hogy mennyire politikai kategória Orbán pocakja jól példázza hogy korábban a miniszterelnök sajtófönöke is beszélt róla:

A kormányfő „kizárólag a díszzászlóalj pocakjának ügyében tartja illetékesnek magát”, majd később hozzátette, hogy: „a pocak ugyanis magánügy, kivéve a díszzászlóaljnál”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...