Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap telefonon beszéltem egy 86 éves nénivel,aki nem lát – kezdte történtetét Komjáthi Imre az MSZP társelnöke.

A politikus közösségo oldalán úgy folytatta: Azért szeretett volna beszélni velem,mert hétfőn este meghallgatta az Egyenes Beszédet.

Elmondása szerint azt hallotta, hogy egy olyan ember beszél, aki azt mondja, amit érez.
Aki őszintén szereti a hazáját, az embereket, a közösségét.

Valóban így van!

Én tudom, milyen évtizedekig három műszakban gürcölni. Dolgozni a családért. Hajtani, hogy legyen a gyereknek új cipője.

Dolgozni a közösségemért, a hazámért, hogy esélye legyen mindenkinek a jobb életre.
És közben megmaradni tisztességes embernek, aki bárkinek a szemébe bele tud nézni. Ezután sem leszek más, mint aki vagyok.

Teszem azt, amit az eszem és a szívem diktál. Azt akarom, hogy az MSZP azoknak a dolgozó embereknek a hangja legyen, akiknek a szavát eddig nem hallották meg a sorsukról döntő hatalmasok.

Mi, igazi baloldaliként nem tudjuk elfogadni, hogy a munkahelyek hasznából csak a tőkés részesedik, a dolgozó pedig nem!

Igen, szerintünk a megtermelt nyereségből a dolgozóknak is jár! Mi, igazi baloldaliként nem tudjuk elfogadni azt, hogy egyik napról a másikra családok maradnak fedél nélkül!

Szerintünk a harmadik évezredben, Európa közepén a lakhatás igenis alapvető emberi jog!
Mi igazi baloldaliként nem tudjuk el elfogadni, hogy a legalacsonyabb fizetés, a minimálbér ugyanolyan mértékben adózzon, mint a sokmilliós bankelnöki, miniszteri és államtitkári fizetések!

Igen, akinek több van, az fizessen több adót!
Akinek pedig kevesebb jut, az fizessen kevesebbet!

Mert ez így igazságos!

Igen, fizessenek a gazdagok!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...