Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

És ócska politikájával.

Folyamatosan szembe megy a valósággal a magyar miniszterelnök. Konkrétan minden alkalommal, minden mondatáról kiderül, hogy vagy számító embertelen szörnyűség, vagy csak szimplán ostobaság és szűklátókörűség.

Legutóbb éppen abból csinált politikát Orbán hogy nem szabad Ukrajnát hadianyaggal támogatni, hiszen minél tovább ellenáll az Oroszoknak Ukrajna annál tovább tart a háború (!).

Sőt olyan mondatokat is elmondott mely szerint:

a magyar emberek érdeke, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból, ezért Magyarország nem küld sem fegyvert, sem katonákat a háborús övezetbe. Úgy döntöttünk, hogy nem engedünk át ilyen szállítmányokat, mert Kárpátalján magyarok élnek, és egyetlen olyan lépést sem támogathatunk, amely veszélyeztetheti az ő biztonságukat” – fogalmazott korábban a miniszterelnök.

Magyarország a NATO tagja. Az Észak Atlanti Katonai Szövetség biztosítja hazánk védelmét, a legerősebb katonai szövetség mely nélkül hazánk bizonyosan védtelen lenne.

A NATO azonban nincs egy oldalon Orbánnal, sőt nagyon világosan kijelentette Stoltenberg NATO főtitkár hogy mindenkinek kötelessége támogatni Ukrajnát a szövetségen belül.

Felszólítom a szövetségeseket, hogy tegyenek többet. Mindannyiunk biztonsági érdeke, hogy Ukrajna győzedelmeskedjen, és az orosz elnök ne nyerjen 

– mondta Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára a DPA német hírügynökségnek, ahol egyértelművé tette: a szövetségi rendszer tagjaitól azt várja, hogy szállítsanak több fegyvert Ukrajnának.

A NATO főtitkára szerint most még fontosabb, hogy Ukrajna elegendő lőszert kapjon a már meglévő rendszerekhez.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...

A fiatal Momentumos politikus felmosta a padlót Orbán feketeöves propagandistájával

 "A putyinista agyrém még nem ért el a mélypontra: Bencsik András szerint a magyar katonák rossz oldalon állnak Koszovóban" – írja posztjában Tompos Márton, a...