Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bodnár Zoltán a DK árnyékminisztere volt Nemzeti Bank Elnök kemény közleményt tett közzé:

Újabb gazdasági vereségét ismerte be a Magyarországot megélhetési válságba taszító Orbán-kormány.

Idén decemberben Orbán még Ceausescu diktatúráját is felülmúlta azzal, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül, rendelettel módosította a jövő évi költségvetést.

Most viszont a világon példátlan módon, utólag akarják jóváhagyatni a parlamenttel jövő januárban Orbán egyszemélyi döntését arról, hogy mire költik a magyar emberek pénzét, stadionokra vagy inkább kórházakra és iskolákra fordítják a magyarok adóit.

Az Árnyékkormány szerint Orbán csak színjátékra készül az Országgyűlésben jövő januárban, hiszen a 2023-as költségvetést megváltoztató rendelet már január 1-jén hatályba lép.

A színjátékra pedig azért van szüksége, mert az orbáni infláció, a tönkretett forint és a kormány kapkodása miatt kialakult válság már előre szétzúzta a Fidesz által megszavazott, komolytalan és hibás jövő évi költségvetést.

Pedig az Árnyékkormány már novemberben parlamenti határozatot kezdeményezett, hogy egy új, hiteles költségvetést alkosson az Országgyűlés, de az Orbán-kormány inkább ugrott egyet a sötétbe és nem volt hajlandó letérni az egyre súlyosabb gazdasági válságba vezető útról.

Emiatt az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, hogy a magyar emberek adóit törvényesen és hasznosan költsék el, és megállítsuk a fojtogató válságot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...