Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bodnár Zoltán a DK árnyékminisztere volt Nemzeti Bank Elnök kemény közleményt tett közzé:

Újabb gazdasági vereségét ismerte be a Magyarországot megélhetési válságba taszító Orbán-kormány.

Idén decemberben Orbán még Ceausescu diktatúráját is felülmúlta azzal, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül, rendelettel módosította a jövő évi költségvetést.

Most viszont a világon példátlan módon, utólag akarják jóváhagyatni a parlamenttel jövő januárban Orbán egyszemélyi döntését arról, hogy mire költik a magyar emberek pénzét, stadionokra vagy inkább kórházakra és iskolákra fordítják a magyarok adóit.

Az Árnyékkormány szerint Orbán csak színjátékra készül az Országgyűlésben jövő januárban, hiszen a 2023-as költségvetést megváltoztató rendelet már január 1-jén hatályba lép.

A színjátékra pedig azért van szüksége, mert az orbáni infláció, a tönkretett forint és a kormány kapkodása miatt kialakult válság már előre szétzúzta a Fidesz által megszavazott, komolytalan és hibás jövő évi költségvetést.

Pedig az Árnyékkormány már novemberben parlamenti határozatot kezdeményezett, hogy egy új, hiteles költségvetést alkosson az Országgyűlés, de az Orbán-kormány inkább ugrott egyet a sötétbe és nem volt hajlandó letérni az egyre súlyosabb gazdasági válságba vezető útról.

Emiatt az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, hogy a magyar emberek adóit törvényesen és hasznosan költsék el, és megállítsuk a fojtogató válságot.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: