Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány a két ünnep között rendeleti úton hirdette ki az orbáni infláció és az elmúlt 12 év okozta válság miatt átírt jövő évi költségvetést.

A rendhagyó gyakorlat azt a célt szolgálja, hogy akkor készítsék elő szép csendben a legújabb adóemeléseket, amikor mindenki a családjával foglalkozik és hallani sem akar a politikáról. Orbán Viktor tehát olyannyira elvesztette az irányítást a történések felett, hogy kétségbeesésében a bejglibe rejtve nyomná le a magyarok torkán az újabb megszorításokat.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz jövő évi költségvetése a sodródás és a tehetetlen megszorító politika költségvetése.

Orbán Viktor láthatóan nem tudja kivezetni Magyarországot az általa okozott válságból, nem tudja új pályára állítani a magyar gazdaságot, ezért megszorításokkal és adóemelésekkel próbálja betömni a költségvetésben tátongó lyukakat.

Ez a sodródás, a tehetetlenség és a kormányzásképtelenség biztos jele; csak a leggyengébb kormányok tekintenek az emberek pénztárcájára utolsó menedékükként.

Mára az Árnyékkormány jelenti Magyarország egyetlen reményét arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból. Ehhez az elmúlt 12 év orbáni politikájának és az Orbán-kormánynak is mennie kell.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Néma csendbe dermedt mindenki: Szabó Tímea úgy leiskolázta a Fideszes megmondókat, hogy tanítani kellene

Felröppent a hír, hogy Orbán Viktor esetleg pszichológushoz jár - kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa. Ez akár igaz, akár nem, szerintem az, hogy egy miniszterelnök...

Döbbenetes eredményt hoztak a legfrissebb kutatások: Így áll az ellenzék Budapesten

Nagy meglepetéseket tartogatott a Republikon Intézet legfrissebb kutatása, melyből kiderül a Fidesz az esélytelenek nyugalmával indulhat egy főpolgármester-választáson. Azonban van még fejlemény bőven. Karácsony Gergely...

Kunhalmi szerint van egy módszer: Akár ugyanannyi mandátumot is szerezhet az ellenzék mint a...

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke egy péntek délelőtti háttérbeszélgetés során kifejtette, hogy a 2024-es EP- és önkormányzati választások kapcsán csak a Fidesz számára előnyös,...