Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Orbán-kormány a két ünnep között rendeleti úton hirdette ki az orbáni infláció és az elmúlt 12 év okozta válság miatt átírt jövő évi költségvetést.

A rendhagyó gyakorlat azt a célt szolgálja, hogy akkor készítsék elő szép csendben a legújabb adóemeléseket, amikor mindenki a családjával foglalkozik és hallani sem akar a politikáról. Orbán Viktor tehát olyannyira elvesztette az irányítást a történések felett, hogy kétségbeesésében a bejglibe rejtve nyomná le a magyarok torkán az újabb megszorításokat.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz jövő évi költségvetése a sodródás és a tehetetlen megszorító politika költségvetése.

Orbán Viktor láthatóan nem tudja kivezetni Magyarországot az általa okozott válságból, nem tudja új pályára állítani a magyar gazdaságot, ezért megszorításokkal és adóemelésekkel próbálja betömni a költségvetésben tátongó lyukakat.

Ez a sodródás, a tehetetlenség és a kormányzásképtelenség biztos jele; csak a leggyengébb kormányok tekintenek az emberek pénztárcájára utolsó menedékükként.

Mára az Árnyékkormány jelenti Magyarország egyetlen reményét arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból. Ehhez az elmúlt 12 év orbáni politikájának és az Orbán-kormánynak is mennie kell.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: