Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sodrása van a történelemnek – kezdi bejegyzését Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnökre legfrissebb közösségi oldalán tett írásában.

Véleménye szerint: A mi világunkban a tisztelet igazítja a történelmet. Az ember tisztelete, ebből fakadó joga, hogy utat válasszon, szabadon éljen, gondolkodjon, szeressen, alakítson családot, várost, hazát.

Az ezzel szemben érvelő, zavarosnak, mi több, szörnyűnek ható szövegek, akaratok el fognak bukni. Ez a történelem törvénye mifelénk. Legfeljebb a pillanatot lehet hajlítani. A történelmi pillanat embereinek- teszi hozzá Gyurcsány Ferenc.

A magyar ellenzéknek igaza van történelmileg, amikor a szabadság, a demokrácia, a népek együttműködésének ügyét képviseli. Mert értik, hogy a haza ügye és az emberiség ügye nem áll ellentétben egymással.

A mostani ficamember ezt nem érti. Vagy nem akarja érteni. Ezt se. Szkanderozik a történelemmel.

A megvertek dacos szédelgése nem emel fel egyetlen népet se. Ezért fog az az ember és mindene, amit ránk erőszakolt, elbukni.

Holnap is felkel a nap -zárja sorait a DK elnök.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...