Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem tudunk mást feltételezni.

Elsőre furcsának tűnhet de ami igaz az igaz. Egyetlen egyszer sem szólaltak fel Soros György ellen a magyar parlamentben május eleje óta, amióta megalakult az új Országgyűlés.

Voltaképpen más ügyben sem szólaltak meg.

Valójában még egyetlen egy olyan ügy nem volt ebben az országban, válság ide, Gyurcsány oda ami szóra bírta volna a honatyákat.

Ők név szerint: Bajkai István, Cseresnyés Péter, Demeter Zoltán, Erdős Norbert, Erős Gábor, Gyopáros Alpár, Horváth István, Kubatov Gábor, Potápi Árpád,  Törő Gábor.

Ebben a rangos társaságban kétségtelenül a rekordtartó Kubatov Gábor.

A Fidesz pártigazgatója utoljára kereken 15 éve, még 2007-ban szólalt meg egyszer a parlamentben.

A Fidesz néma leventéi közül többen korrupciós botrányba keveredett politikus helyére kerültek be. Ilyen Erdős Norbert, aki a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított Simonka György körzetében indult.

Szintén néma maradt Erős Gábor, aki a végrehajtói kar botrányába belebukott Völner Pál korábbi körzetében lett országgyűlési képviselő.

Na már most vagy Soros kottájából játszanak, vagy baromira érdemtelenül ülnek a képviselői helyek egyikén. De azt nem tudjuk elképzelni, hogy Orbán emberei alkalmatlanok lennének. Itt Soros György mesterkedése állhat csak a háttérben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...