Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre gyalázatosabb világot élünk.

Egyre-másra felkapjuk a fejünket arra, hogy milyen világban élünk és különösen megrázó az, hogy akár néhány ajtónyíra tőlünk is megtörténhet az, amit eddig csak azt gondoltuk, hogy filmekben láthatunk.

Újpesti otthonában támadtak a férfire, akit több órán keresztül kínoztak az elkövetők annak érdekében, hogy minden értékét megszerezhessék.

A police.hu szerint: A férfi kora este egyedül volt otthon újpesti otthonában, és éppen zuhanyozott, amikor elment az áram az egész házban.

Gyorsan magára kapott valamit, majd amikor kiment az udvarra, hogy megnézze a villanyóra szekrényt, két ismeretlen férfi megtámadta, majd betuszkolták a konyhába;

ragasztószalaggal a lábait egy szék lábához, kezeit pedig a háta mögött egymáshoz kötözték, és a szemeit is leragasztották.

Ezután bruálisan ütlegelni kezdték, minek hatására elárulta, hogy hol tartja a pénztárcáját, de amikor kiderült, hogy nem annyi pénz van benne, mint amennyire emlékezett, ismét megverték.

Ezután bankkártyái, és a házban tartott széf kódját követelték tőle, és addig ütötték, amíg mindent el nem árult a rablóknak.

Mikor az elkövetők a széfet üresen találták, ismét nekiestek, majd az újabb verés után a sértett ujját telefonjának ujjlenyomatolvasójához nyomták, és megnézték számlái egyenlegeit.

A támadók közel három és fél órát töltöttek a házban,

ezalatt végig sanyargatták, bántalmazták a férfit, és azzal is megfenyegették, hogy elvágják a torkát.

Végül miután kiszabadult a férfi és értesíteni tudta a hatóságokat a BRFK nyomozói 72 órán belül lefülelték a bandát, így a hűvösön gondolkodhatnak el tetteiken.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: