Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az a legarcpirítóbb az egészben, hogy egy ekkora válság közepette nem érzik egy kicsit sem ízléstelennek ezt. Mintha kenyérre kellene..

Évekkel ezelőtt a Fidesz beterjesztett egy törvénymódosítást, melynek következtében az átlagbér háromoszorosában állapítják meg a képviselői alapbéreket.

Sokan vakargatják a fejüket, amikor az átlagbér szintjéről ad tájékoztatást a statisztikai hivatal – hogy ugyan ki keres ennyit manapság – nos talán most már világos, miért is fontos szám ez.

Egy szó mint száz, mostmár új törvényt sem kell elfogadni ahhoz, hogy a honatyák bérezése növekedjen – megteszi azt magától is – hála az elfogadott jogszabálynak.

Na de nézzük is mit jelent pontosan ez az új számok tükrében.

Ha a statisztikai előrejelzéseknek megfelelően 2022-ben valóban 17,7 százalékkal nőnek a keresetek, akkor legalább 230 ezer forintos fizetésemelésre számíthatnak a parlamenti képviselők.

Ennek megfelelően Orbán Viktor márciustól csaknem 860 ezer forinttal nőhet, míg Kövér László parlamenti elnök több mint 600 ezer forinttal vihet majd haza. Csodás nem?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Kocsis Máté ledobta az atomot: Ravasz tervet eszeltek ki közvetlen a választások előtt

Az őszi parlamenti ülésszakban a kormány ismét egy az ország függetlenségét állítólag megóvó törvénycsomagot terjeszt elő - tudatta a hallgatókat Kocsis Máté, a Fidesz...

A DK szerint katasztrófa lesz: Hatalmas baj vár a nyugdíjasokra

Az Eurostat legutóbbi elemzése szerint tavaly már 170 ezer nyugdíjasnak nem maradt pénze a rezsi kifizetése után. Ez a szám az Orbán-kormány tavalyi rezsiemelése és...

Orbitális hibát követtek el Orbánék: Borulhat a Fidesz teljes terve

Az Alaptörvénybe és korábbi alkotmánybírósági döntésekbe ütközik a kormány rendeleti szabályozása a jogsértő akkumulátorgyáraknak biztosított büntetlenségről, ezért a Párbeszéd – ZÖLDEK az Alkotmánybírósághoz fordul...